Stiri de ultima ora Mondene

Din culisele intalnirii dintre Regina Elisabeta a II-a si cuplul rebel, Harry si Meghan

Ducii de Sussex au fost acceptati la ceremoniile de saptamana trecuta, cand Regina Elisabeta a II-a a sarbatorit jubileul de platina – 70 de ani de cand a urcat la tron. Insa ei au fost tinuti la distanta, in urma ruperii de casa regala si stabilirii in SUA.

Dupa ce s-au mutat in California, pe motiv ca vor sa duca o viata independenta, fara constrangerile din familia regala britanica, Harry si Meghan au dat interviuri jignitoare la adresa casei regale si au formulat inclusiv acuzatii de rasism. “Firma”, cum e denumita casa regala, nu iarta asa ceva. “Harry si Meghan sunt terminati. Incearca sa se catere inapoi, dar nu mai au nicio sansa” – afirma expertii specializati in monarhia britanica.

Doar 15 minute cu Regina

Conditia pentru a fi primiti la jubileul de platina a fost sa nu iasa cu nimic in evidenta. Harry si Meghan nu au fost invitati la toate ceremoniile. Iar la singurul eveniment la care au fost – slujba de la catedrala St.Paul – au stat in randul 4-5 si nu in prima linie a ierarhiei regale. In plus, intrevederea privata cu regina a durat doar 15 minute. Asta pentru ca asa a stabilit Elisabeta a II-a. Harry si Meghan au adus-o pe fiica lor, Lilibet (botezata asa in cinstea reginei) pentru a-si cunoaste strabunica. Ducii de Sussex ar fi vrut sa faca fotografii la intrevederea cu regina. Insa raspunsul suveranei ai fost scurt si taios : “Nici vorba!”

Desi si-ar fi dorit ca jubileul de platina sa fie o ocazie de a relua legaturile cu casa regala, Harry si Meghan s-au trezit tinuti la distanta. Cel mai mult a suferit printul Harry, obisnuit sa fie in varful monarhiei. In fotografiile din timpul sederii la Londra, i se citea tristetea pe fata. La fel cand a coborit din avion, intors in California. De altfel, cei doi au plecat din regat chiar inainte de incheierea festivitatilor jubiliare.

Mirian

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns