Stiri de ultima ora Mondene

Faimoasa actrita Edith Gonzalez a murit. Boala care a daramat-o la doar 54 de ani

 

Edith Gonzalez a murit in cursul zilei de ieri la varsta de 54 de ani. Actrita suferea de cancer ovarian pe care l-a descoperit in cursul anului 2016.

In anul 2017 Edith si-a anuntat fanii ca a invins cancerul si si-a reluat proiectele de televiziune. De la ultimul sau proiect “ Acesta este stilul meu” de la TV Azteca , actrita a lipsit cateva zile. Cancerul recidivase si de atunci Edith nu a mai participat la actiunile publice. Cu toate astea Edith era foarte optimista si facea glume pe seama cancerului zicand ca ii place cum ii sta cu chelie. Dupa sesiunile de chimioterapie actritei ii cazuse parul. Aceasta spunea ca va iesi invingatoarea din aceasta lupta si era mereu cu zambetul pe buze.  Din pacate, frumoasa actrita a fost rapusa de cancer. Edith Gonzalez a murit dupa ce a fost deconctata de la aparate.

Moartea celebrei actrite a fost anuntata de catre jurnalistul Alex Kaffie si de actrita Leticia Calderon. Acestia au scris mesaje de condoleante pe retelele de socializare.

„O să îți ducem dorul! Nu există durere mai mare decât cea pe care o simte mama ta, pe care acum o îmbrățișez cu multă afecțiune”, a scris Leticia Calderon.

Edith Gonzalez s-a nascut pe 10 decembrie 1964 si a fost una dintre cele mai cunoscute actrite din telenovele in anii 90. Acesta a fost extrem de iubita pentru rolul jucat in telenovela Salome.

Edith Gonzalez a debutat in telenovele in 1970 la doar 6 ani. Aceasta a avut atunci un rol in productia “ Cosa juzgada”. Ultima sa telenovela a fost “ Eva la trailera” in 2016. Edith Gonzalez are o fata , Constanza pe care a nascut-o in anul 2004. Faimoasa actrita era maritata din 2010 cu Lorenzo Lazo Margain.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns