Stiri de ultima ora Mondene

Bella Hadid declaratii uluitoare

 

Bella Hadid a reusit sa isi surprinda fanii cu niste declaratii uluitoare despre momentul in care defila in show-ul Victoria`s Secret.

Aceasta a vorbit despre increderea in sine dar si despre show-urile de moda in care defila in lenjerie intima.

Modelul a dezvaluit in cadrul Vougue Fashion Festival, care a avut loc in cursul saptamani trecute la Paris faptul ca nu s-a simtit niciodata “ puternica” in timp ce defila in lenjerie intima pentru Fenty.

„Rihanna este uimitoare. Pentru mine, atunci a fost prima dată când m-am simțit sexy pe podium. Pentru că atunci când am defilat pentru Fenty, defilam și pentru alte brand-uri și nu m-am simțit niciodată puternică în lenjerie. Îmi place să fiu alt personaj. Cred că în acest moment nu mă iubesc neapărat mereu… Câteodată pe podium fie ai emoții, fie uiți cum ar trebui să se miște picioarele tale”, a declarat Bella

„Pentru o perioadă nu am vrut să vorbesc despre asta și am trecut prin multe în ultimii ani în ceea ce privește sănătatea mea. Mă simt vinovată că pot trăi această viață incredibilă, să am atâtea oportunități și în același timp să fiu în depresie. Nu are sens”,  a mai declarat aceasta.

Depresia Bellei se manifesta doar pe parcursul zile. Acesta a povestit ca plangea in fiecare moment si nu se putea controla.

„Plângeam în fiecare dimineață. Plângeam în timpul pauzei de pranz, plângeam înainte de culcare. Am fost foarte instabilă din punct de vedere emoțional pentru o vreme când lucram 14 ore pe zi timp de patru luni la vârsta de 18 ani. Cred că voiam doar să respir puțin.” a transmis modelul.

Fanii celebrului model au fost surprinsi sa auda ca aceasta a suferit o depresie. Mai ales ca lucreaza in aceasta industrie de la varsta de 18 ani. Cu toate astea industria de modeling a avut un impact puternic asupra sanatatii ei mintale.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns