Stiri Internationale de ultima ora

Burgerii din carne de magar la mare cautare in China

Mancarea traditionala din China este extrem de populara. Fie ca vorbim de supe, de taitei sau de galuste oamenii de pretutindeni se dau in vant dupa aceasta mancare extrem de delicioasa.  Cu toate astea proprietarii de restaurante chinezesti vor da lovitura cu burgerii din carne de magar.

Acest burger a fost initial o delicatesa din nordul Chinei din provincia Hebei dupa care s-a raspandit in toate orasele din tara.  CNN Wang Li Min, reprezentantul “ Fat Wang`s Donkey Burger” a declarat ”In China avem o zicala: In rai exista carne de dragon, iar aici, pe pamant, exista carnea de magar”.

Carnea de magar se aseamana destul de mult cu cea de vita iar burgerii din carne de magar sunt chiar gustosi.

CNN Wang Li Min, reprezentantul “ Fat Wang`s Donkey Burger” a mai declarat ”Carnea de magar nu este produsul preferat al consumatorilor de carne”, “Majoritatea oamenilor din China au mai multe sanse sa manance carne de porc, pasare, vita sau oaie”.

Citeste  Jack Ma nu mai este cel mai bogat chinez

Cererea a ajuns sa fie mai mare decat oferta si sunt sanse mari ca burgerii din carne de magar sa ajunga pe plan global. Zhang Haitao , fondatorul lantului de restaurant “ Kung Fu Donkey “ a declarat ”In timp ce eram presedintele Hejian Donkey Burger Association, la inceputul acestui an, valoarea pe piata a afacerii cu burgeri de magar era de aproximativ 8 miliarde de yuani pe an”, spune el. Adica aproximativ 1,1 miliarde de dolari. ”Dar daca piata carnii de magar va creste, valoarea industriei ar putea ajunge la cel putin 100 de miliarde de yuani in viitor”.

“Cererea pentru carne de magar creste, insa piata s-a schimbat in ultimii ani. Chiar daca inainte era o piata low-end, acum a devenit o piata mijlocie sau high-end”,   a mai declarat acesta.

Datele oferite de guvernul chinez au dezvaluit ca numarul de magari s-a redus cu 50% in ultimii 10 ani.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *