Stiri Internationale de ultima ora

Un lider democrat isi cere scuze pentru afirmatia ca Joe Biden mai are putin si moare

“Moartea sa e iminentă” – declara sefa democratilor dintr-un comitat din Ohio. Repudiata de colegii de partid, politiciana si-a cerut scuze.

Sprijinul pentru Joe Biden e in scădere. Americanii sunt îngrijorati cu privire la capacitatea președintelui de a conduce Statele Unite. El are 80 de ani si, in pofida eforturilor de a parea in forma, este surprins din ce in ce mai des in ipostaze care par sa indice probleme neurologice. In noiembrie, luna cand au loc prezidentialele americane, el va implini 81 de ani. Daca va castiga, va fi cea mai varstnica persoana aleasa vreodata ca sef al executivului american. Presa mainstream din Statele Unite face tot posibilul sa cenzureze momentele penibile cu Biden. De exemplu, cand pare derutat si nu  mai stie ce sa faca si parca nu stie unde e, cand se impiedica pe scarile avionului sau cand pur si simplu incremeneste si nu mai are nicio reactie. Spre deosebire de mandatul lui Trump, cand orice gest al sau era vanat de presa, Biden e protejat de presa “mare” din Statele Unite care, se stie, e sustinatoarea Democratilor.

Cine a spus că moartea lui Joe Biden este iminentă?

Sharon Sweda, lidera democrat din comitatul Lorain, Ohio, a declarat că președintele SUA “se află într-o perioadă a vieții sale în care moartea este iminentă”. Ea a declarat pentru Washington Post: “Cu toții suntem supuși unui ceas care ticăie. Dar la vârsta lui sau a lui Trump, acest ticăit se accelerează, ceea ce îi îngrijorează pe alegători”.

Apoi, Sharon Sweda a fost nevoita sa-si ceara scuze pentru aceste comentarii. Ea a spus ca au fost scoase din context.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!