Stiri Internationale de ultima ora

Vrei sa stii ce obiceiuri are Vladimir Putin ?

Iata cateva dintre tabieturile unuia dintre cei mai temuti oameni din lume. Sunt obiceiurile la vedere, poate unele fac parte din propaganda Kremlinului. Cat despre cele nestiute, circula o multime de zvonuri.

Unele dintre tabieturile lui Putin ar putea parea ciudate, dar cert este ca presedintele Federatiei Ruse se tine de ele cu sfintenie.

Inghetata de la MAKS

In fiecare an, Putin viziteaza Salonul de Aeronautica de la Moscova si mananca un anumit tip de inghetata care se vinde acolo, Korovka iz Korenovka. E generos, face cinste tuturor din suita sa. Anul acesta i-a oferit un cornet si presedintelui Turciei, Recep Erdogan. Presa occidentala a descoperit ca, in mod curios, in fiecare an, e aceeasi vanzatoare la toneta de inghetata. Concluzia e una singura: vanzatoarea e om de incredere, cu alte cuvinte e agenta a serviciilor secrete. Cert este ca, de cand Putin e fanul acestei marci, vanzarile au crescut fabulos, iar pretul s-a triplat.

Un jucator de hockey privilegiat de … adversari

Hockey-ul este una dintre marile pasiuni ale lui Putin; de altfel a propus infiintarea unei ligi speciale, pentru amatori si, de atunci, iese el insusi pe gheata, in fiecare an, la meciul de gala. Anul trecut  liderul rus a purtat numarul 11 si a luat o tranta. A alunecat pe gheata, dar asta nu l-a impiedica sa marcheze goluri. Gurile rele spun ca echipa adversa, formata din membri ai guvernului, a avut o defensiva egala cu zero. Pentru a nu-l supara pe seful de la Kremlin. Pe langa hockey, Putin practica judo si karate si deseori apare in imagini, in ipostaze inedite.

Citeste  “Pasapoartele de aur” sub lupa Comisiei Europene

La pescuit in Siberia

Se spune ca lui Putin ii place sa-si petreaca vacantele la pescuit, in Siberia, in locuri izolate. Oricat de izolate ar fi aceste locuri, tot apar in presa, cu binecuvantarea echipei de PR, diverse fotografii cu liderul rus la bustul gol, in forma si cu mulineta. Si, uneori, cu o mandrete de peste in mana. Daca e chiar prins de Putin, nu stie nimeni…

Miriam

foto: captura youtube

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns