Stiri Internationale de ultima ora

Tragedie la un spital COVID din Macedonia

Cel putin 15 oameni au murit in orasul Tetovo, din Republica Macedonia de Nord, intr-un incendiu izbucnit intr-un spital modular pentru bolnavii de COVID.

Ministrul sanatatii, Venko Filipce, a declarat ca, probabil, bilantul va creste. Sunt 15 morti confirmati in acest moment, iar cateva zeci de oameni sunt raniti.Pompierii au avut nevoie de cateva ore ca sa stinga focul. Nu e clar, deocamdata, cati pacienti se aflau internati. De la mijlocul lui august, Republica Macedonia de Nord se confrunta cu inmultirea cazurilor COVID. In ultimele 24 de ore s-au inregistrat 704 noi infectari si 24 de decese. Populatia totala a Macedoniei e de 2 milioane de oameni. Orasul Tetovo, cu populatie predominant albaneza, are cel mai mare numar de cazuri COVID din tara. Au fost introduse din nou restrictii, in special in cafenele si restaurante.

Presa din Macedonia de Nord a publicat fotografii cu cadavre acoperite cu cearcefuri, insirate in fata spitalului. Nu se stie, inca, ce a provocat incendiul. Oamenii povestesc ca au vazut flacari inalte de cativa metri. E posibil sa fi fost vorba despre explozia unor tuburi de oxigen.

Citeste  Vrei sa stai in pat 60 de zile si sa fi platita. Afla cum poti face asta.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns