Stiri Internationale de ultima ora

Miliardarii sa fie deportati in spatiu – asta vor semnatarii unor petitii traznite

In momentul in care patronul Amazon a anutat ca pe 20 iulie zboara in spatiu, a inceput frenezia pe site-urile de petitii online. Au fost lansate mai multe petitii prin care se cere ca Bezos sa fie dat afara de pe Terra pentru totdeauna, adica sa nu i se permita sa se intoarca pe pamant.

Succesul cel mai mare il are petitia de pe change.org, care are, pana in acest moment, aproximativ 133.000 de semnaturi. Pana pe 20 iulie, cand multimiliardarul pleaca in spatiu, numarul semnaturilor va creste. Asta nu-l va impiedica insa pe Bezos ca, la finalul aventurii sale, sa revina totusi pe pamant. Sub lozinca “Miliardarii nu au ce cauta pe Pamant”, initiatorul petitiei cere companiei Blue Origin, condusa chiar de Bezos, organizatoarea zborului in spatiu, sa nu-i mai permita patronului Amazon sa revina pe Terra si sa-l lase in spatiu definitiv. Initiatorul este Ric G, din Statele Unite, un admirator al socialismului si al proletariatului. Ric cere intregului mapamond sa semneze petitia pentru a scapa lumea de capitalistii verosi, cum e Bezos.

“Miliardarii nu au ce cauta pe pamant” nu e singura petitie care cere ca Bezos sa fie abandonat in spatiu. Mai sunt cateva altele, insa numarul semnaturilor e mai mic, de ordinul catorva zeci de mii.

Bezos urmeaza sa zboare pe 20 iulie

Aventura spatiala a unuia dintre cei mai bogati oameni din lume va avea loc la bordul vehiculului pus la punct chiar de compania sa aerospatiala, Blue Origin. Va fi primul zbor cu pasageri realizat de capsula Blue Origin. Din 2015 si pana acum, s-a facut mai multe teste cu aceasta capsula, toate de succes. Capsula are 6 locuri. Din ce se stie pana acum, Jeff va fi insotit de fratele sau, iar pentru un alt pasager a fost organizata o licitatie. Oameni cu bani, amatori de senzatii tari, s-au inscris la licitatie, dar, deocamdata, numele castigatorului nu a fost anuntat.

Miriam

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns