1@ghimpele.ro@atv cf moto
Stiri Lifestyle de ultima ora

ATV CFMOTO – Puterea C-Force pentru aventura ta

Departe de agitația urbană ți se deschide calea. Neamenajată, sălbatică. Este gata de a fi cucerită, kilometru cu kilometru. Partenerul tău de joacă te așteaptă. Motorul nervos toarce. Este gata de atac. Hai sus în șa! Puterea C-Force este la îndemână.

Culoare, distracție, energie și adrenalină la orizont. CFMOTO aduce în calea ta gama de ATV-uri C-Force, perfecte pentru plimbări pe trasee sălbatice, pe cărări montane, prin păduri sau chiar pe nisipul auriu de pe plaje. Ai aproape acel atv cf moto creat special pentru a te destinde, pentru a petrece alături de prieteni timp de calitate în natură.

ATV-ul tău te așteaptă. Poate fi condus cu ușurință de oricine, indiferent de vârstă sau pregătire. Pe patru roți ai echilibru. Fiecare atv cf moto are atitudine. Ai la îndemână un vehicul gata de joacă în timpul liber, dar poate fi util și la vânătoare, la pescuit sau pentru diferite activități gospodărești sau industriale.

CFMoto are o experiență de peste douăzeci de ani în domeniu. Este cel mai important constructor de ATV-uri din China. Mezinul gamei C-Force de ATV-uri CFMOTO este modelul C-Force 450, destinat segmentului entry-level, un vehicul performant cu utilizare recreațională-utilitară.

CF Moto C-Force 450 este disponibil în două variante. Versiunea scurtă CForce 450S are o capacitate pentru o persoană. CForce 450L este versiunea lungă a acestui model, cu o capacitate pentru două persoane. Ambele modele au sub capotă un motor complet nou, economic și fiabil, ce oferă performanțe similare chiar dacă capacitatea cilindrică este mai mică decât a motoarelor care echipează modelele clasice CF Moto 500.

Modelul CForce 520 este disponibil în două variante S și L. Deși dimensiunile totale ale celor două ATV-uri sunt identice, versiunea CForce 520L are scaunul mai lung față de modelul CForce 520S. Acesta este construit ergonomic pentru ca cele două persoane să aibă o poziție cât mai confortabilă în șa.

Cutia de viteze ce controlează modelul este automată de tip CVT. Acest model de cutie de viteze este specific pentru ATV și motociclete. Cutia cu o singură viteză sau twist and go, ce permite acces la tracțiunea integrală în regim de 2WD sau 4WD. Sistemul de suspensii al acestui model este de tip dublu A, solid și independent pe fiecare braț, cu amortizoare reglabile pe arcuri.

Modelul CForce 600 Touring este disponibil în două variante S și L. Avem la orizont finisaje de top, un design modern și o tehnologie de ultimă generație. Este partenerul ideal pentru distracții și senzații tari. ATV-ul se diferențiază printr-un motor mono-cilindru puternic și este echipat cu un pachet de accesorii standard pentru a oferi cea mai bună experiență off-road. Performant, ușor de manevrat pe orice tip de teren și în orice anotimp, un ATV confortabil, versatil și puternic.

CF Moto CForce 850 XC este ATV-ul compact gata pentru orice aventură fără limite. Modelul fiabil și impunător aduce în prim plan o construcție robustă, un echilibru onest între preț si dotări. Sub capotă avem un motor cu doi cilindri în V, în patru timpi. Suspensiile rezistente sunt proiectate pentru a oferi rezistență la drum, protecție la șocuri și confort.

Vârful de gamă, CF Moto CForce 1000 EPS este unul dintre cele mai așteptate ATV-uri de la CF Moto. Avem în prim plan un design sportiv, finisaje premium și o nouă tehnologie off-road. Sub capotă toarce un motor nervos, puternic, care produce cu 25% mai multă putere decât CF Moto CForce 850 EPS. Modelul vine echipat cu dotări diverse pentru un confort optim. CF Moto CForce 1000 EPS este pregătit să fie aproape de tine pentru a cuceri orice aventură.

Indiferent de varianta preferată, ai în fața ta un design impunător, modern, util pentru excursii în natură, la lucru în agricultură, la pescuit, la vânătoare sau în activități diverse industriale. Modelele C-Force sunt disponibile în culori atrăgătoare, sunt echipate cu oglinzi retrovizoare și semnalizatoare, faruri puternice, scuturi de protecție și spatii de depozitare protejate. Modelele C-Force se pot înmatricula pentru circulația pe drumurile publice.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns