Stiri Internationale de ultima ora

Ce mai fura hotii romani in strainatate: combustibil din rezervoarele camioanelor

Presa franceza scrie ca doi romani au fost arestati saptamana aceasta pe o autostrada din zona La Verpillière, sud-estul Frantei, fiind prinsi ca furau combustibil din rezervoarele camioanelor.

Cei doi, un barbat de 47 de ani si o ruda de-a lui, un tanar de 27 de ani,  actionau in zona de mai multe saptamani. Concret, soferii de camion care innoptau in zona servicii, de pe autostrada A43, se trezeau dimineata cu rezervorul aproape gol. Dupa zeci de reclamatii primite de politia din La Verpillière, echipaje motorizate au inceput sa patruleze pe timpul noptii. Panda a meritat, relateaza presa franceza. Hotii de combustibil au fost prinsi.

Filmul operatiunii

In jurul orei 1 noaptea, patrula a reperat un camion remorca, avand toate farurile aprinse, in zona parcarii L’Isle-d’Abeau. Pana au intors politistii, camionul a disparut. A reaparut pe rampa de iesire, iar jandarmii au reusit sa-l opreasca. Vehiculul hotilor avea numere de inmatriculare din Romania. In momentul in care s-au apropiat de camion, unul dintre barbati incerca sa ascunda o pompa, cu care era extras combustibilul din rezervoarele camioanelor. In cele din urma, politia i-a legitimat si a constatat ca cei doi romani erau cautati de mai bine de un an in Franta, tot pentru furt de combustibil, in total circa 1000 de litri.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns