Skoda Octavia lanseaza o noua generatie
Stiri de ultima ora Auto

Skoda Octavia lanseaza o noua generatie

Skoda Octavia a lansat cea de-a cincea generatie. Prima masina Skoda Octavia a fost realizata in anul 1959 si s-a bucurat de un succes enorm.

Afla mai multe despre Skoda Octavia

In ianuarie, anul acesta s-au implinit 60 de ani si 6.5 milioane de unitati de la lansarea primei Skoda Octavia. In ceea ce priveste noul model lansat, directorul Skoda, Bernhard Maier a declarat “Pentru Skoda, Octavia are o importanta imensa. De aceea am reinnoit total aceasta masina. Rezultatul este cea mai buna Octavia din toate timpurile: este chiar mai spatioasa, mai practica si mai sigura ca niciodata. Tocmai la timp, cand va implini 60 de ani, facem un pas mare in viitor cu o noua generatie. In ultimele sase decenii, Octavia a contribuit la dezvoltarea pozitiva a companiei si a brandului. Sunt foarte sigur ca noua generatie isi va juca rolul in mentinerea acestei dezvoltari pozitive.”

Hai sa descoperim impreuna care sunt noutatile cu care vine Skoda Octavia. La exterior avem parte de un design nou al grilei si a farurilor. Pe langa asta dimensiunile masinii sunt ceva mai generoase, mai exact 4689 mm lungime si este mai lunga cu 22 cm fata de ultimul model. Barele de pe portbagaj sunt redesenate astfel incat modelul sa aiba parte de mai multa fluiditate si sportivitate.

Acest nou model se mai bucura si de un consum mai mic la drum. Interiorul masinii are si el parte de imbunatatiri fiind mai spatios si mai generos. Portbagajul este si el marit la 640 litri pentru versiunea combi si la 600 litri la cea sedan. Scaunele sunt si ele imbunatatite avand masaj si aerisire a tapiteriei. Volanul are trei spite in versiunea sport iar la cea standard are doar doua.

Momentul lansarii acestei masini va fi in anul 2020 iar atunci vor fi disponibile variantele de echipare : Active, Ambition si Style.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns