Stiri Actuale de ultima ora

Serviciile de promovare AdWords – publicitate inteligenta in timpuri moderne

O campanie de publicitate online completa si eficienta presupune mai multe lucruri. Tehnicile de promovare intr-o campanie Google AdWords, combinate cu promovarea prin social-media, website si SEO, reprezinta metode eficiente de atragere de noi clienti, si sunt din ce in ce mai des considerate chiar obligatorii pentru a atinge cel mai inalt nivel de succes in contextul pietei actuale.

Promovarea prin Google AdWords are un rol deosebit de important in atingerea succesului prin marketing online.

Reclamele afisate pe motorul de cautare Google pot fi folosite atat de companii business-to-consumer, cat de cele business-to-business, datorita flexibilitatii lor si nivelului de detaliu in care acestea pot fi configurate. Modul de functionare este unul cat se poate de simplu:

Oamenii cauta anumite cuvinte cheie pe motorul de cautare Google atunci cand sunt in cautarea unui produs sau a  unui serviciu. Utilizandu-se de spatiul publicitar integrat, platforma Google AdWords le va afisa reclamele tale celor ce cauta pe Google produse si servicii pe care si tu le oferi.

Spre deosebire de alte forme de publicitate, plata se face strict pe rezultat. Compania care apeleaza la publicitatea prin AdWords este taxata doar atunci cand individul face click pe reclama, o vizualizeaza, apeleaza numarul afisat sau comanda produsul (in functie de tipul de reclama).

Promovarea prin Google Adwords prezinta o serie de beneficii simple si convingatoare pentru oricine, indiferent de natura activitatii profesionale. Fortin.agency va prezinta din experienta cu proprii clienti principalele avantaje ale acestui canal de promovare:

Testare si flexibilitate

O campanie Google AdWords poate fi configurata si testata pana in cele mai mici detalii. De exemplu, putem alege exact textele, imaginile, cuvintele cheie, zonele si chiar orele la care vor fi afisate aceste reclame. Ba mai mult, aceste setari pot fi modificate pe parcurs, in functie de rezultatele produse, pana se ajunge la configuratia optima, deci care atrage cei mai multi clienti.

In publicitatea prin Google AdWords, totul este masurabil. Putem cu usurinta observa ce functioneaza sau nu, si ulterior sa facem modificarile aferente, fara costuri suplimentare.

Viteza rezultatelor

Spre deosebire de alte metode de promovare, chiar si online, publicitatea prin AdWords produce rezultate mult mai rapide. Combinatia dintre un buget corect si o campanie configurata optim va duce la rezultate imediate, reclamele ajungand in topul paginilor de cautare.

Totusi, este important sa avem o vedere de ansamblu asupra publicitatii online si sa acordam atentie si optimizarii SEO sau a realizarii si promovarii unei identitati puternice in social media.

Combinatia dintre promovare AdWords si promovare SEO, social-media si prin website reprezinta o strategie publicitara foarte puternica prin care cresterea numarului de vanzari este garantata!

Profesionalism

Cu cat reclamele companiei apar mai sus pe paginile motorului de cautare, cu atat expunerea este mai mare, si tot mai multi indivizi afla de companie si de produsele sau serviciile oferite. Pe langa vanzarile propriu-zise pe care aceste reclame le promit, o prezenta prin reclame pe motoarele de cautare sau pe site-urile de profil creeaza o imagine solida si profesionista a companiei.

Clientii se vor convinge ca produsele si serviciile oferite ating standarde inalte de calitate atunci cand observa dedicarea companiilor din punct de vedere al mijloacelor moderne de publicitate.

Fortin.agency Agentie de Google Adwords / Ads indeplineste cu succes promisiunile unor rezultate de top in materie de publicitate online. Pentru atingerea celui mai inalt nivel de succes, agentia ofera promovare AdWords, precum si alte servicii specializate si eficiente de publicitate online.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns