Stiri Actuale de ultima ora Stiri Internationale de ultima ora

Alerta la Londra, s-a gasit explozibil in 3 locuri

Politia anti-tero e in actiune. La aeroportul Heathrow, la statia Waterloo si la London City Airport au fost gasite dispozitive explozive, in plicuri postale de dimensiuni A 4.

Primul pachet a fost gasit pe Heathrow

In cursul diminetii, la Compass Center, unde sunt birourile Heathrow, a fost gasit primul pachet suspect. Cladirea a fost imediat evacuata. Activitatea aeroportului nu a fost perturbata.

Statia Waterloo, al doilea colet

Dupa cateva ore, la statia Waterloo, punctul terminus al retelei feroviare britanice, a fost primit un al doilea colet cu explozibil. Autoritatile au anuntat ca traficul feroviar se desfasoara normal.

Coletul nr.3 gasit la London City Airport

La nici o jumatate de ora distanta, London City Airport anunta ca, in corespondenta primita, a fost depistat un pachet suspect.

In toate cele trei cazuri, politia antitero a stabilit ca e vorba despre dispozitive explozive, de mici dimensiuni, care, odata deschise, ar fi putut provoca incendii de proportii reduse. Cele trei colete par sa aiba acelasi expeditor si aceeasi stampila postala, cu adresa scrisa de mana.

Politia ii sfatuieste pe londonezi sa fie vigilenti, mai ales in locurile aglomerate si in mijloacele de transport in comun si sa anunte imediat, in cazul in care vad un colet sau un bagaj suspect.

 

M.V.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns