Stiri de ultima ora Mondene

Amber Heard l-a inselat pe Johnny Depp. Actorul ofera detalii despre aventura ei cu Elon Musk.

Johnnny Depp in varsta de 55 de ani sustine ca fosta sa sotie, Amber Heard in varsta de 32 de ani l-a inselat cu miliardarul Elon Musk la doua luni dupa ce s-au casatorit.

Johnny Depp ii cere daune morale in valoare de 50 de milioane de dolari fostei sale sotii Amber Heard. Acesta sustine ca acuzatiile de violenta domestica pe care sotia lui , Amber Heard i le-a adus in anul 2016 ca fiind „o farsa elaborata“ si ca aceasta s-a folosit de numele sau pentru a-si relansa cariera.

Starul sustine ca Elon Musk ii vizita sotia, seara in vila lor din Los Angeles. Amber Heard şi Elon Musk au inceput relatia  in 2016 si s-au despartit doi ani mai tarziu.  Johnny Depp sustine in schimb ca relatia exista de mai mult timp.

Avocatul actritei sustine in schimb„Această acţiune frivolă este încă o încercare a lui Johnny Depp de a o reduce la tăcere pe Amber Heard. Ea nu va păstra tăcerea. Acţiunile domnului Depp demonstrează că nu este capabil să accepte realitatea privind comportamentul lui abuziv“.

In decembrie anul trecut Amber Heard  a declarat ca a primit numeroase amentintari cu moartea.

In schimb avocatul lui Johnny Depp a declarat „Domnul Depp nu a abuzat-o niciodată pe Amber Heard. Acuzaţiile făcute împotriva lui, în 2016, sunt complet şi demonstrabil false. Au fost făcute cu scopul de a o propulsa pe Amber Heard în carieră şi pentru a-şi face publicitate“.

Johnny Depp si Amber Heard s-au logodit in anul 2013 dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary”. Acestia s-au casatorit dupa trei ani de relatie doar ca mariajul lor a durat mai putin de 18 luni.  Actorul  are doi copii cu Vanessa Paradis de care s-a despartit dupa o relatie de 14 ani.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns