Theo Rose se confrunta cu stari de anxietate
Stiri de ultima ora Mondene

Theo Rose se confrunta cu stari de anxietate

Theo Rose este cea mai populara artista la ora actuala. Vedeta este renumita pentru faptul ca este deschisa cu publicul si ca spune lucrurilor pe nume. Cantareata vorbeste sincer despre starile ei de anxietate si nu se sfieste sa isi impartaseasca problemele cu fanii ei.

Iata care sunt declaratiile facute de Theo Rose

Vedeta a spus ca nu are o stare emotionala foarte buna si ca nu mai simte ca se poate bucura de ceea ce se petrece in viata ei asa cum o facea inainte.  Theo a spus ca se simte foarte obosita si stresata in ultimele saptamani.

Theo a mai spus ca se resimt oboseala si ca stresul este foarte mare. Acesta este motivul pentru care vedeta  a spus ca se confrunta cu anxietatea si ca face tot posibilul sa treaca peste aceste momente dificile.

„Am fost să-mi schimb unghiile. Filmez o campanie și nu mergea cu unghiile alea. Nu vreți să știți câți nervi am avut. Voiam să vă zic că am așa niște stări de anxietate, au reapărut acum, în ultima vreme. Nu prea mai vreau să fac chestii, nu prea mă mai bucură lucruri. E ciudat așa cum mă simt. Dar nu e constantă starea. Acum o controlez mai bine, nu mai e așa rău. Mă gândeam așa, dacă oi fi într-un burnout. Ceea ce e probabil după ultimele 6 luni. Ce fac? M-a luat o panică. Și după aceea m-am gândit: „De câte ori o fi fost mama în burnout și nici n-a știut cu 3 copii, serviciu și animale acasă, în curte? De câte ori o fi fost și ea n-a știut și uite că zice că n-a avut dacă n-a știut. Așa că prefer să zic: „Nu am nimic”, a spus Theo Rose.

Citeste  Antonio Banderas a fost testat pozitiv de Covid-19 chiar de ziua lui

Vede a mai povestit cum a arata o zi din viata ei. Aceasta a spus ca merge la foarte multe concerte.

„Dacă vă întrebați care mai e viața mea… abia acum am terminat filmările la serial. De dimineață mă trezesc, pentru că plec la mare, unde am niște probe de sunet, după care am trei reprezentații… după care mă întorc în București, pentru că sâmbătă plec la Iași, duminică mă întorc în București și cânt la Călărași. Luni cântăm în Olt. Marți avem un eveniment foarte frumos aici în București.” a incheiat aceasta.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns