Iulia Vantur o noua cariera la Hollywood
Stiri de ultima ora Mondene

Iulia Vantur o noua cariera la Hollywood

Iulia Vantur se pregateste sa cucereasca Hollywood-ul. Frumoasa prezentatoare face parte din distributia unui serial de actiune , filmat si produs in Londra. Chiar daca va sta departe de iubitul sau , Salman Khan frumoasa blondina nu putea refuza aceasta propunere.

Serialul in care va juca este regizat de Nick Mckinless, care poarta semnatura unor productii colosale precum “ Transformers”, “ Game of Thrones”, “ The Fury” sau “Justice League”.  Iulia Vantur va intra in pielea unui agent secret care lucreaza pentru agentia secreta a Guvernului si trebuie sa solutioneze cele mai dificile cazuri.

„Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţională. Sunt extrem de încântată să am o șansă de a juca rolul unei femei puternice, pricepute și talentate, care nu lasă nicio piatră neîntreruptă pentru a rezolva vreun caz care vine pe parcursul ei”, a declarat Iulia Vantur.

Noul sau rol implica foarte multa actiune iar Iulia a trebuit sa se antreneze foarte mult pentru asta. Romanca a trebuit sa invete o serie de tehnici de lupta specifice.

„M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție”,  a mai spus aceasta.

Asteptam cu sufletul la gura sa vedem serialul in care romanca noastra va juca. Cu siguranta va face furori si serialul va avea parte de succesul mult dorit.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns