Stiri Justitie de ultima ora

Doi romani, sot si sotie, care exploatau romani in Marea Britanie, au fost condamnati

Alexandru Goran (30 de ani)  si Ana Maria Goran (34 de ani) aduceau romani la munca in Marea Britanie. Lucratorii erau tinuti in conditii insalubre, li se lua salariul si erau obligati sa lucreze cate 16 ore pe zi.

Sotii Goran au exploatat astfel cel putin 41 de romani, scrie presa locala din Manchester. Muncitorii erau momiti cu slujbe decente in Marea Britanie. Dar odata ajunsi acolo, erau tinuti de cuplul Goran in camere insalubre, inghesuiti cate 8 in incaperi minuscule. Unora li s-au dat acte false, ca sa lucreze cate doua ture pe zi la o fabrica de procesare a carnii, din zona Salford.

Muncitorilor exploatati li se spunea unde sa lucreze, cand sa lucreze si cat timp. Oamenii nu aveau acces la contul bancar in care vira salariul, nici la fluturasul de salariu.

Sotii Goran au fost condamnati la inchisoare

Un tribunal din Liverpool l-a condamnat, marti, pe Alexandru Goran la trei ani si jumatate inchisoare. El si-a recunoscut vina inca de la primele audieri. Sotia lui, Ana Maria Goran, a primit o pedeapsa de 15 luni inchisoare, dupa ce a recunoscut ca l-a ajutat si sprijinit pe sotul ei in activitatile de exploatare a romanilor.

 

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns