Stiri Justitie de ultima ora

Ani grei de inchisoare pentru doi romani din Marea Britanie

Ioan Dumitru si fratele sau, Ilcic Dumitru, au fost condamnati la inchisoare sub acuzatia de trafic de persoane. Ei adusesera in Marea Britanie o tanara din Romania, pe care au abuzat-o.

Femeia, in varsta de 20 de ani, credea ca va fi angajata intr-o fabrica. In momentul in care a sosit in Marea Britanie, Ioan si Ilcic Dumitru i-au luat pasaportul si au obligat-o sa se prostitueze.

Ilcic Dumitru, 19 ani, cu domiciliul in Marea Britanie, a fost condamnat la 15 ani inchisoare pentru facilitare de trafic de persoane, sechestrare de persoana si livrarea de cocaina.

Fratele lui, Ioan Dumitru, 24 de ani, tot cu domiciliul in Marea Britanie, a fost condamnat la 16 ani inchisoare pentru facilitarea traficului de persoane in scopul exploatarii sexuale si sechestrare de persoana.

In prima seara cand a sosit in Marea Britanie, cei doi i-au spus tinerei sa se imbrace sexy si au dus-o in nordul Londrei, pentru a se prostitua. Desi femeia a protestat, au obligat-o sa intretina relatii sexuale cu mai multi barbati pe noapte. Unuia dintre clienti i s-a perforat prezervativul si tanara a ramas insarcinata. Chiar si gravida, a fost obligata de fratii Dumitru sa se prostitueze. „Daca nu faci bani, iti rupem capul” – ii spuneau cei doi. Cand sarcina intrase in a 30-a saptamana, cei doi au incercat sa o duca sa avorteze.

Citeste  Dosarul electronic, o aplicatie pentru simplificarea birocratiei

Femeia a fost salvata de un client. A apucat sa-i povesteasca infernul pe care-l traieste si, dupa o saptamana, barbatul a revenit si i-a lasat un telefon mobil. Asa a putut tanara sa-si alerteze familia.

“Cei doi se fac vinovati de o infractiune abjecta, comisa la adresa unei tinere, pe care au obligat-o sa duca o viata ingrozitoare. Stim ca ea nu va uita niciodata perioada cat cei doi au tinut-o prizoniera, dar cu mare bucurie va anunt ca tanara a nascut un baietel sanatos” – a declarat, in fata instantei, inspectorul Grant Anderson, de la Politia Metropolitana.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *