Stiri Justitie de ultima ora

A fost arestat un indian, traficant de substante interzise, care livra inclusiv in Romania

Autoritatile de la New Delhi au anuntat arestarea primului traficant de narcotice din India care opera pe “internetul negru”.

Dipu Singh, 21 de ani, fiul unui ofiter de armata, aflat in rezerva, a fost arestat la New Delhi. El conducea o retea de traficanti de substante psihotrope, care trimiteau colete, in principal, in Statele Unite, Marea Britanie, Romania si Spania. Clientii comandau pe dark web, acea parte ascunsa a internetului, la care accesul e foarte complicat si nu e vizibil prin ruter, si care e folosita de traficantii de droguri, de pedofili si alti criminali.

Tanarul indian incepuse, initial, cu vanzarea de medicamente traditionale asiatice pentru imbunatatirea performantelor sexuale. Pentru ca multe dintre ele nu au autorizatie de vanzare, erau oferite clientilor tot prin intermediul internetului negru. Apoi, pentru ca erau mai rentabile, Singh a trecut la narcotice si substante psihotrope, cum ar fi tramadol, zolpidem, alprazolam. Acasa la el, la New Delhi, au fost descoperite peste 12.000 de tablete. Avea clienti in toata lumea. Autoritatile indiene incearca sa dea de urma intregii retele, intrucat e putin probabil ca el sa fi actionat singur. Anchetatorii au reusit sa acceseze lista adreselor unde indianul facea livrarile, inclusiv livrarile din strainatate.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns