Stiri Actuale de ultima ora

Cum alegem sisteme de supraveghere potrivite pentru exterior?

Siguranta este cruciala atunci cand vine vorba de bunastarea noastra. Indiferent ca este vorba despre siguranta si paza propriei case sau sediului firmei unde ne desfasuram activitatea, este foarte important sa ne asiguram ca in caz de incidente neplacute, precum distrugerea bunurilor sau furtul, avem camere supraveghere exterior cu inregistrare care sa fi surprins faptasii.

 

Totusi, exista pe piata, la momentul actual, o multitudine de camere si sisteme video din care se poate alege, acest lucru fiind oarecum problematic pentru cei cu mai putine cunostinte tehnice.

Principalele avantaje ale sistemelor de supraveghere

Pentru cei care au inca dubii legate de achizitionarea unui sistem de surpaveghere, vom lista cateva dintre principalele avantaje:

  • Camerele aflate la vedere descurajeaza potentialele furturi;
  • Puteti urmari oricand, pe telefon sau tableta, activitatea de la sediul firmei dumneavoastra;
  • In cazul in care este vorba despre resedinta personala, puteti pleca linistiti in vacanta, pentru ca aveti oricand posibilitatea de a verifica imprejurimile casei;
  • Puteti urmari activitatea angajatilor de la sediul firmei, pentru a va asigura ca acestia respecta orele de munca si regulile impuse;
  • Pentru situatiile neplacute, soldate cu incidente, puteti verifica oricand filmarea de pe camere supraveghere cu inregistrare exterior, pentru a identifica responsabilul si originea problemei;
  • Daca alegeti sisteme de camere video care detecteaza miscarea, acestea va vor alerta oricand vor detecta miscare in raza lor, acest lucru fiind util mai ales cand sunteti plecat sau pe timp de noapte;
  • Nu in ultimul rand, sistemul de camere supraveghere exterior cu inregistrare sunt mai economice in comparatie cu angajarea unor oameni care sa pazeasca sediul/hala.

Siguranta, fie ca vorbim despre bunuri aflate in posesia noastra sau a persoanelor dragi, ofera o senzatie de liniste si calm.

Cum alegem sistemul de supraveghere potrivit?

Fie ca este vorba de montarea unui sistem in jurul casei si in curte, fie la sediul firmei, alegerea pachetului ideal de supraveghere video se face in functie de criterii cruciale, precum calitatea imaginii si capacitatea de a reda detalii pe o distanta aferenta perimetrului ce se doreste a fi supravegheat permanent. Acest lucru va fi posibil doar daca sunteti siguri ca este o sursa de lumina permanenta in acel perimetru, ori puteti opta pentru camere de supraveghere cu infrarosu.

 

Pentru a face alegerea ideala, va recomandam sa urmati pasii de mai jos:

 

  1. Cautati camere de supraveghere cu rezolutie cat mai mare

 

Numarul de pixeli determina calitatea imaginii, impreuna cu alte specificatii tehnice ale camerei si un DVR performant (unitate de inregistrare centrala), cu mai multe canale de conectare. Camerele perfomante trebuie sa aiba o unitate perfomanta de redare a imaginii pentru a functiona la capacitate maxima. In functie de numarul de pixeli, camera de supraveghere va reda imagini clare pe o distanta mai mare (de la 5 metri, cele mai slabe, pana la 20 de metri sau mai mult, in cazul camerelor HD).

 

  1. Alegeti camere cu functia „Day & night” pentru spatii prost luminate sau deloc luminate pe timpul noptii

 

In cazul in care aveti, de exemplu, o hala industriala pe care doriti sa o supravegheati 24 din 24 de ore, dar spatiul nu dispune de corpuri de iluminat pe timp de noapte, functia „Day & Night” este obligatorie. Aceasta va facilita iluminarea cu infra-rosu, oferind imagini alb-negru cat mai clare, chiar si pe timpul noptii, pentru a identifica placute de inmatriculare sau chipuri umane.

 

  1. Atentie la specificatiile tehnice legate de calitate si durabilitate

Un sistem de camere supraveghere exterior cu inregistrare va fi supus, inevitabil, actiunii mai mult sau mai putin agresive ai unor factori precum precipitatiile, praful sau vantul. Asigurati-va ca achizitonati sisteme de exterior performante, de la producatori de incredere.

 

Daca sunteti interesati de achizitionarea unor camere supraveghere exterior cu inregistrare, va invitam sa consultati ofertele de pe e-camere.ro. Puteti verifica specificatiile de mai sus pentru camerele comercializate, alegand dintr-o gama larga de producatori, cu diferite functii. Toate produsele comercializate au o garantie de 24 de luni, iar echipa va pune la dispozitie asistenta tehnica telefonica gratuita.

 

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns