Stiri Actuale de ultima ora

Care e cu adevarat starea reginei Elisabeta a II-a ?

Oficial, suverana britanica trebuie sa se odihneasca doua saptamani, asa i-au indicat medicii. In aceasta perioada, Elisabeta a II-a a renuntat la aproape toate activitatile importante din programul ei.

Regina urma sa se deplaseze la Glasgow, in Scotia, unde vin presedinti si premieri din mai toate tarile lumii, pentru o conferinta ONU dedicata schimbarilor climatice si luptei pentru a proteja planeta. S-a anunata insa, la Londra, ca regina va trimite un mesaj video si nu va fi prezenta fizic la reuniune. E pentru prima data cand Regina lipseste de la un eveniment de o asemenea anvergura, eveniment organizat chiar in tara ei.

In varsta de 95 de ani, Elisabeta a II-a a fost recent spitalizata o noapte. Palatul Buckingham a incercat sa tina secreta noaptea petrecuta de suverana la spital – prima din ultimii 14 ani. Precedenta internare a fost pentru o operatie la genunchi. Dupa ce presa tabloida din Marea Britanie a publicat stirea ca regina a stat o noapte la spital, Palatul Buckingham a fost nevoit sa recunoasca si a anuntat ca Elisabeta a II-a a fost supusa unor investigatii preliminare. Secretomania palatului da nastere multor semne de intrebare. Nu putini jurnalisti care urmaresc de mult casa regala spun ca nu este exclus ca regina sa fie mai bolnava decat se spune. Deocamdata, la nivel oficial, s-a anuntat doar ca suverana a renuntat la o parte din activitati, in urma recomandarii medicilor de a se odihni.

Se pare ca nici macar nu  mai iese pe aleile din gradina castelului Windsor sa-si plimbe cainii corgie, una dintre placerile suveranei britanice, la care nu a renuntat niciodata. De aceasta data insa, nici macar atat nu mai are voie sa faca. Iar acest lucru alimenteaza speculatiile ca regina e mai bolnava decat se spune oficial.

Miriam

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns