Cea mai buna proteina izolata
Stiri din Sport de ultima ora

Cea mai buna creatina pentru crestere in masa musculara

Creatina este unul dintre cele mai populare si apreciate tipuri de produse pentru persoanele care merg la sala si doresc rezutate notabile. Creatina permite retentia apei in muschi, contribuie la dezvoltarea musculaturii, iar un alt avantaj mentionat de utilizatori ar fi acela ca influenteaza intr-un mod pozitiv nivelul testosteronului.

Aceste suplimente sunt de un real ajutor, in special in cazul persoanelor vegetariene sau vegane. Carnea este bogata in creatina, dar pentru ca vegetarienii nu o consuma trebuie sa-si asigure necesarul acestei substante benefice din alte surse, iar creatina sintetizata nu contine ingrediente de origine animala.

Care este cea mai buna creatina?

Exista mai multe tipuri de creatina, iar trei dintre acestea sunt:

  • Monohidrat;
  • Kre-Alkalyn;
  • Eter etilic.

Creatina monohidrat este o creatina extrem de eficienta, care are rolul de a alimenta cu energie celulele musculare. Este unul dintre cele mai bune produse pentru crestere musculara si se poate achizitiona de pe site-ul KiwiGym.

Cum creste creatina masa musculara?

Citeste  A dispărut o legendă a fotbalului

Organismul uman este capabil sa produca singur creatina sau sa o obtina din anumite alimente, dar de foarte multe ori nivelul acesteia nu este suficient, avand in vedere solicitarile la care este supus corpul intr-o zi. Din acest motiv, suplimentarea creatinei prin intermediul produselor nutritionale este o idee foarte buna, mai ales in cazul persoanelor foarte active, care fac sport sustinut, bazat pe mult efort. Practic, daca exista un nivel mai mare de fosfat de creatina in organism, persoana respectiva este ajutata sa faca fata unor provocari care necesita mai multa energie: ridicarea de greutati, alergare etc., imbunatatind performanta si impiedicand aparitia oboselii.

Asadar, printre avantajele creatinei monohidrate se numara: imbunatatirea masei musculare, care se face prin cresterea continutului de lichid de la nivelul celulelor, disponibilitate sporita a energiei musculare, cresterea fortei si a puterii, precum si cresterea in greutate.

Produsele pe baza de creatina vin sub forma de pudra sau pastile. Se recomanda administrarea lor conform indicatiilor producatorului. Se utilizeaza in cicluri, ceea ce inseamna ca dupa 3-4 saptamani de administrare continua se poate lua o pauza de maximum 2 saptamani.

Citeste  Iti doresti o bicicleta cursiera? Descoper-o pe cea care ti se potriveste
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *