5. OVB
Stiri de ultima ora din Sanatate

Omul prevazator citeste mai mult despre asigurarile mediate de OVB

Orice s-ar spune, viata omului este raportata si se leaga de bani. La tinerete, cand omul este potent financiar tine in mana sa teancuri de hartii valoroase, iar la batranete strange in batista ultimul banut.

Se poate evita aceasta situatie deplorabila? Poate omul prevazator sa se mantuiasca de lipsuri, sa nu ii mai tremure mana cand, achitand facturile, vede ca nu ii mai ajung banii de mancare?

Asigurandu-si o pensie facultativa mediata de OVB el va putea sa tina in mana teancuri de bani si la batranete. Despre toate acestea, omul interesat citeste mai mult aici.

OVB reprezinta scutul omului precaut fata de loviturile de orice natura ale viitorului. Viata nu este lipsita de provocari si de necazuri.

Este de ajuns ca o persoana sa urmareasca buletinele de stiri sa inteleaga acest adevar dureros.

Acum doua luni, o inundatie mare a afectat zeci de locuinte dintr-o statiune de munte din Romania. Oameni in lacrimi declarau ca sunt neputinciosi in fata nenorocirii fiindca nu au achitat creditele luate pentru constructia casei respective si din pacate, nu au nici asigurare.

O asigurare de locuinta ar fi reprezentat gura de oxigen de care ar fi avut nevoie. Sumele incasate ar fi permis reparatiile care se impunea a fi facute dupa dezastru.

Un incendiu, un vant puternic care prabuseste peste acoperis marul falnic de langa casa, un cutremur si casa falnica de odinioara devine un morman de lemne si de beton.

Proprietarul care nu are asigurare de locuinta va plange in hohote fiindca trebuie sa o ia de la zero. In baza asigurarii, ar incasa o suma care i-ar permite sa isi puna la punct doua-trei camere in care sa se poata adaposti.

Citeste  Placido Domingo, bolnav de Covid 19

Aceste incidente care se petrec sunt in afara gandirii negativiste. Pur si simplu fiecare persoana trece in viata prin cicluri existentiale: perioade marcate de liniste deplina, scurte etape de zbucium, urmate de acalmie, apoi din nou de etape zbuciumate.

Banii nu alunga toate durerea din suflet, dar reuseste sa o indulceasca.

La fel se intampla cu suferinta fizica pricinuita de boala. Sunt bani de medicamente inseamna ca se produce si anestezierea durerilor de care este nevoie.

Banii vin si cand asiguratul nu poate sa lucreze si este nevoit sa stea la pat acasa sau la spital, fiindca se impune sa faca operatie.

Sanatatea este scumpa, de aceea se impune sa fie asigurata si neaparat  expertii OVB sa medieze asigurarile.

In articolele de pe internet este prezentata detaliat activitatea acestui broker de asigurari, activitate care umple de respect pe multi.

De 50 de ani aceasta firma mediaza asigurari in lumea intreaga si are in portofoliu milioane de clienti multumiti pe deplin.

In jumatatea de secol in care a dominat topurile de profil si-a facut 100 de parteneri de incredere si impreuna au pus la punct o gama diversa de asigurari.

In prezent, cele mai solicitate asigurari sunt: asigurarea de viata, asigurarea de sanatate, asigurarea de locuinta, pensia facultativa.

Citeste  Revoltă din cauza carantinei, în Shanghai

Numarul clientilor se inmulteste de la an la an datorita a doua cauze importante.

  1. Clientii multumiti pe deplin la sfarsitul contractelor prezinta firma intr-o lumina favorabila. El le ofera celor pe care ii conving sa faca asigurari cifre reale, nu vorbe. Oamenii au nevoie de marturia semenilor in momentul alegerii unor servicii sau produse.
  2. Pe masura ce lumea este mai nesigura (virusul a reprezentat lovitura de gratie care a stricat echilibrul umanitatii), omul devine mai constient de nevoile sale de asigurari.

Asigurarile sunt avantajoase pentru ca nu presupun investitii mari, retinerea unor sume semnificative din salariu care sa atenteze la confortul personal. Asiguratul nu va simti in toti anii prevazuti de contract ca i se retine din salariu suma aceea minuscula.

Roadele alegerii sale se culeg daca se intampla ceva neprevazut in viitor sau in momentul in care pana la finalul contractului totul a decurs ok si asiguratului ii revin banii stransi in contul sau, la care se adauga beneficiile.

Sunt oameni carora li se darama casele si in momentul nenorocirii plang in hohote ca nu si-au facut timp sa isi faca asigurarea.

Neglijenta costa enorm fiindca oricine s-ar putea lipsi de 50, de 70 de lei sau de 200 de lei, stiind ca banii acestia il pot face sa suporte mai usor pagube insemnate.

Colaborarea cu OVB este eficienta si eleganta. Un expert financiar acorda timp persoanei care solicita consultanta gratuit si ii prezinta toate produsele ca aceasta sa aleaga ceea ce ii ofera siguranta in viitor.

Citeste  Obezitatea, risc major de deces in cazurile de COVID

Asigurarile pot fi combinate pentru a deveni mai puternice. Daca asigurarea de viata o acopera partial si pe cea de sanatate, cea pentru locuinta si cea de pensie facultativa sunt autonome si nu ar trebui sa lipseasca din buzunar.

Toti oamenii isi doresc o viata lipsita de griji dupa 30-35 de ani de munca. In realitate, omul munceste mult mai mult in viata, fiindca inainte de a se incadra oficial in munca isi ajuta parintii, iar dupa iesirea la pensie continua sa lucreze dupa puterile sale.

Pensia de stat nu inseamna o batranete lipsita de griji, de aceea se impune sa fie completata cu pensia facultativa.

Asigurarile reprezinta o forma de economisire fara renuntari si fara ca bugetul sa fie afectat. Suma este atat de mica, incat salariatul nu sufera sub nicio forma in timpul contractului.

Persoana care pune la bataie banii nu este obligata sa alerge sa gaseasca plasamente avantajoase, ci de aceste operatiuni se ocupa expertii OVB si partenerii sai puternici.

OVB reprezinta o binecuvantare pentru omul prevazator care strange bani cand ii castiga mai usor pentru zilele despre care nu are nicio siguranta din punct de vedere financiar.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns