image001
Stiri de ultima ora Auto

Lineup-ul de side-by-side-uri pentru copii al Polaris ridică ștacheta în industrie

Side-by-side-urile pentru copii de la Polaris reprezintă o modalitate excelentă de a descoperi aventura off road pentru tinerii de peste 10 ani. SxS-urile Polaris pentru copii combină tehnologia de top în industrie și caracteristicile de siguranță la pilotare cu performanța. În magazinul ATVRom Harghita veți găsi cele mai noi modele side-by-side Polaris destinate juniorului din familie.

Principalele trăsături ale lineup-ului de SxS-uri pentru copii al Polaris constă în caracteristicile de siguranță fără rival pe piață, inovația în industrie și o performanță prietenoasă cu riderii tineri. Părinții pot sta liniștiți datorită featurilor cheie care includ controlul vitezei și un kit de siguranță exclusiv. Tehnologia Ride Command oferă control fără precedent în termeni de viteză, prin intermediul limitatorului de viteză digital, și limite de riding. Copiii vor beneficia de o plimbare confortabilă și manevrabilitate fără efort datorită ergonomiei gândite pentru un segment de vârstă specific și suspensiei cu braț în A.

image002

Cele mai noi side-by-side-uri Polaris pentru copii sunt modelele RZR 200 EFI și Ranger 150 EFI. Indiferent de modelul preferat, tânărul rider se va bucura de libertate de mișcare, confort la pilotare și o manevrabilitate ușoară pe terenuri off-road.

Alături de un SxS Polaris RZR 200 EFI, juniorul va avea parte de libertate și de o experiență distractivă în scaunul pilotului, în timp ce părinții au parte de liniște știind că „jucăria” este înzestrată cu o serie de caracteristici de siguranță de top în industrie și cu tehnologie de ultimă oră. Side-by-side-ul RZR 200 dispune de RIDE CONTROL cu Geo-fencing (limite fizice care trasează aria în afara și în interiorul căreia se rulează cu viteza pe care o setează părinții) și limitator de viteză. Pachetul include o cască de protecție, care este fabricată la cele mai noi standarde în domeniu.

SxS-ul pentru copii Polaris RZR 200 se bazează pe un motor cu 1 cilindru, 4 timpi, 180 cc EFI, pe răcire cu aer și ulei, care vine cuplat la o cutie automată PVT cu trepte F / N / R și transmisie pe lanț. Modelul de față oferă tracțiune 2WD și permite o gardă la sol de 254 mm. Dispune de frâne pe discuri hidraulice pentru toate cele patru roți și frână de parcare manuală. Dotările sunt cuprinzătoare: anvelope 24 inch, suspensii cu lungimea cursei de 7 inch pe față și pe spate, faruri și stopuri cu LED, integrare ușoară a accesoriilor, portiere rezistente, bord cu display digital. Nu în ultimul rând, RZR 200 se distinge prin schema de culoare pe alb cu roșu atractivă, pe placul micilor rideri. Opțiunile de customizare includ jante și cauciucuri Pro Armor, acoperiș,parbriz, bare de protecție etc.

image003

Polaris Ranger 150 EFI este un SxS pentru copii de capacitate 150 cc, cu o gardă la sol de 8 inch și capacitate de depozitare de 22.7 kg. Acest vehicul le permite tinerilor piloți să se bucure de o plimbare antrenantă în off road. Distracția vine la pachet cu o cască pentru copii cu cea mai recentă tehnologie în domeniu (Helmet Aware Technology). Principalele caracteristici ale lui Ranger 150 EFI constă în:

  • Dotarea cu sistemul Youth Ride Control și limitator de viteză digital
  • Ghidon și scaun pentru pilot ajustabile
  • Pornire în siguranță cu parolă pentru start
  • Două căști de protecție și steag.

Un aspect important este faptul că părinții pot utiliza aplicația RIDE COMMAND pentru a prefigura caracteristicile de control în orice moment. În plus, chiar și atunci când copiii nu sunt în aria lor de vizibilitate, părinții pot monitoriza viteza prin tracking cu GPS.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns