Celine Dion este in stare grava de sanatate
Stiri de ultima ora Mondene

Celine Dion este in stare grava de sanatate

Celine Dion si-a anulat concertele programate pentru lunile urmatoare din cauza problemelor de sanatate. Recent s-a zvonit ca artista nu mai poate merge si ca nu se mai poate ridica din pat.

Care este starea de sanatate a artistei

Celine Dion urma sa sustina mai multe concerte in Las Vegas dar din cauza starii de sanatate fanii nu o mai pot vedea pe scena.

„Am inima frântă pentru asta. Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni şi, faptul că nu putem să deschidem concertele în luna noiembrie, mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest teatru nou-nouţ de ultimă generaţie şi este absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc şi îmi pare deosebit de rău că i-am dezamăgit pe toţi fanii care şi-au făcut planuri să vină la Las Vegas. Acum trebuie să mă concentrez pe îmbunătăţirea stării de sănătate, vreau să depăşesc totul cât mai curând posibil”, a fost mesajul artistei care a fost urmat de un comunicat în care reprezentanții ei au specificat că aceasta suferă de „spasme musculare grave şi persistente”,  care sunt localizate la nivelul picioarelor si gambelor. Acest anunt a fost facut de cantareata pe profilul ei de Instangram.

O ruda de-a artistei sustine „Nu mai poate să se ridice din pat, să se mişte sau să meargă. Suferă de dureri la gambe şi la picioare, care o paralizează. Este foarte slăbită şi a pierdut mult în greutate. O boală care ar putea necesita o convalescenţă îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut” a declarat aceasta.

Sora artistei, Claudette Dion a spus ca ceea ce se intampla cu artista este foarte dureros dar nu este foarte grav „Ce se întâmplă cu ea este trist. Dar nu este grav, altfel mi-ar fi spus. Celine are mereu încredere în mine și îmi cere sfaturi când ceva nu este în regulă. Este bine dispusă şi este înconjurată de familia noastră”, a mai transmis Claudette.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns