Kylie Jenner a vorbit despre depresia postnatala
Stiri de ultima ora Mondene

Kylie Jenner a vorbit despre depresia postnatala

Kylie Jenner a spus ca se lupta cu depresia postanatala iar in trailerul The Kardashians, Kim vorbeste despre reactiile negative care au venit in urma interviului ei. In noul show familia Kardashian – Jenner promite mai multa drama.

Kylie Jenner a vorbit deschis despre depresia postnatala

Kylie Jenner a vorbit deschis cu sora ei Kendall despre depresia postantala. Vedeta a recunoscut ca a plans saptamani intregi dupa nasterea fiului ei. Vedea a dat nastere celui de-al doilea copil pe care il are impreuna cu rapperul Travis Scott. Kylie are o relatie foarte stransa cu sora ei Kendall cu care vorbeste despre orice cu cea mai mare usurinta.

„Ar trebui să fiu foarte fericită acum, tocmai am născut acest nou copil. Dar am plâns non-stop timp de vreo trei săptămâni”, a spus Kylie Jenner.

Pe data de 2 februarie in cursul acestui an, Kylie a dat nastere celui de-al doilea copil. Initial a dezvaluit ca numele copilului urma sa fie Wolf dar ulterior cei doi parinti s-au razgandit.

Vedeta a mai vorbit si despre depresia postnatal ape Instagram in urma cu cateva luni si le-a impartasit faiilor mai multe detalii despre experiente avuta.

„Vreau să le spun viitoarelor mame că această experiență poate să fie una grea. Perioada postnatală nu este deloc ușoară, iar pentru mine, cel puțin, această experiență a fost foarte grea. Mai greu decât la prima sarcină. Nu este ușor din punct de vedere mental, fizic și spiritual. (…) După ce mi-am dat seama că am născut un băiețel sănătos și frumos m-am liniștit.”,  a mai spus Kylie.

In renumitul show  The Kardashians, Kris Jenner a izbucnit in lacrimi in timp ce dezvaluia ca va intra in spital pentru a fi supusa mai multor proceduri. Dupa care mai apre o alta confesiuni din partea lui Kris in timp ce isi sterge lacrimile si declara „Nu vreau să le spun copiilor mei că sunt speriată.”

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns