Stiri de ultima ora Mondene

Cuplul Harry-Meghan asteapta al doilea copil

Ducesa de Sussex e insarcinata; informatia a fost confirmata de reprezentanti oficiali ai celor doi. Meghan si Harry mai au un copil, Archie, care pe 6 mai implineste doi ani. Cel mai probabil, Meghan va naste in Statele Unite, tinand cont ca ea si Harry s-au rupt de familia regala britanica si s-au mutat peste Ocean.

Cei doi anuntasera ca vor maximum doi copii

La nasterea lui Archie, printul Harry, nepotul reginei Elisabeta II-a, declara ca el si sotia lui nu vor avea mai mult de doi copii, pentru ca sunt ingrijorati de soarta mediului inconjurator. Intr-o declaratie care a socat o lume intreaga, printul Harry parea adeptul asa-numitei miscari anti-nataliste, care militeaza pentru limitarea numarului de nasteri, pentru ca planeta e suprapopulata, iar mediul inconjurator are de suferit din aceasta cauza. Antinatalistii afirma ca nasterea unui copil e o veste proasta pentru mediu.

Meghan naste in septembrie ?

Oficial, nu s-a anuntat in cate luni e insarcinata Meghan. Dar jurnalistii specializati in casa regala britanica au aflat, prin mijloace proprii, ca cel mai probabil al doilea nascut al cuplului va veni pe lume in luna septembrie, deci Meghan ar fi gravida in doua luni. Altii spun insa ca burta lui Meghan pare mai mare de o sarcina de doua luni.

Anuntul a fost facut cu o fotografie alb-negru

Cei doi au lansat in mass media o fotografie alb negru, in care Meghan si Harry stau pe iarba. Meghan e intinsa pe spate si isi tine mana pe burta. Totusi, dupa fotografie, sarcina pare sa fie mai mare de doua luni, asa cum afirma unii jurnalisti britanici.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns