Stiri de ultima ora Mondene

Cuba Gooding Jr, acuzat din nou de viol

O femeie, a carei identitate nu a fost dezvaluita, il acuza pe celebrul actor ca a violat-o acum 7 ani, intr-un hotel din Manhattan.

Potrivit plangerii, in 2013, actorul a invitat-o in apartamentul sau din hotel sa bea ceva impreuna. Femeia sustine ca, in momentul in care Cuba Gooding ar fi inceput sa se dezbrace, ea a incercat sa plece, dar artistul nu a lasat-o si a violat-o de doua ori. Ea spune ca s-a rugat in zadar de el sa se opreasca.

Avocata presupusei victime a refuzat sa spuna la cat se ridica despagubirile cerute.

“Clienta noastra formuleaza acuzatii foarte grave impotriva lui Cuba Gooding Jr. in plangerea pe care am depus-o. Ea asteapta cu nerabdare ca justitia sa-i faca dreptate” – a declarat Gloria Allred, avocata presupusei victime. Femeia sustine ca a ramas cu sechele dupa dublul viol comis de Cuba Gooding Jr si ca si-a pierdut bucuria de a trai si are probleme de ordin emotional.

Artistul, in varsta de 52 de ani, laureat al premiului Oscar la categoria cel mai bun actor intr-un rol secundar, pentru prestatia din filmul Jerry Maguire, este acuzat de cel putin 20 de femei de atingeri nepotrivite si hartuire sexuala.

Avocatul lui Cuba Gooding Jr a declarat presei ca nimic nu e adevarat si ca cele povestite de femeie in plangerea civila depusa sunt pure inventii. “Clientul meu este total nevinovat si suntem siguri ca aceste false acuzatii vor fi respinse de instanta. Femeia vrea probabil sa-si faca publicitate pe seama lui Cuba Gooding Jr – spune Mark Heller, avocatul starului.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns