Alec Baldwin a facut primele declaratii dupa ce a impuscat doi oameni
Stiri de ultima ora Mondene

Alec Baldwin a facut primele declaratii dupa ce a impuscat doi oameni

Alex Baldwin a impuscat doi membri ai echipei alaturi de care filma in New Mexico. Actorul a tras cu o arma folosita la filmarile proiectului Rust. O membra a echipei actorului a murit iar rezigorul a fost ranit.

Ce a transmis Alec Baldwin imediat dupa acest accident

Alec Baldwin a transmis un mesaj pe Twitter dupa ce a impuscat-o mortal pe Halyna Hutchins cu o arma de recuzita „Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc”,  a scris actorul.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna” a mai transmis Alec Baldwin pe Twitter.

Citeste  O noua schimbare la “Vorbeste lumea”

Primele imagini care au ajuns in presa dupa acest incident, Alex Baldwin apare plangand si vorbind in lacrimi la telefon. Actorul s-a aflat intr- o stare de soc imediat dupa acest incident iar gesturile si mimica acestuia stau ca dovada.

Actorul in varsta de 68 de ani ar fi descarcat o arma folosita in  productie. Victima care a decedat este Halyna Hutchins in varsta de 42 de ani care lucra ca Director of Photography. Aceasta a fost transportata la spital cu un elicopter si a fost declarata decedata de medicii de la spitalul universitar din New Mexico.

Cealalta victim este rezigorul Joel Souza in varsta de 48 de ani care a fost transportat la centrul medical regional Christus St Vincent`s cu o ambulanta. Acest incindent este investigat „Detectivii investighează acum în ce fel și ce tip de proiectile au fost descărcate.” este comunicatul autoritatilor locale. Acest incident a avut loc joi, 21 octombrie 2021 la ora locala 1:50.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *