Inchidere a doua magazine Cora din cauza produselor expirate
Stiri Actuale de ultima ora

Inchidere a doua magazine Cora din cauza produselor expirate

 

Doua magazine Cora, mai exact Cora Alexandriei si Cora Pantelimon au fost inchise pe o durata de cel mult 6 luni in urma unor constatari de abateri importante a celor doua magazine.

Decopera ce s-a intamplat

Patru hipermarketuri Cora din Bucuresti au primit controale in partea ANPC.  In urma acestor controale au fost constate o serie de abateri printre care putem enumera: comercializarea fructelor si legumelor ca fiind calitatea I dar care prezentau modificare de culoae si consistenta, lipsa informarii  consumatorilor la anumite sortimente de citrice ,  comercializarea unor produse cu data limita de consum depasita, nerespectarea temperaturii indicate de producator, utilizarea unor bureti de sarma si cosuri de gunoi fara capac.

”În urma controlului, au fost înregistrate o serie de abateri importante, care au dus la amenzi contravenţionale în valoare totală de 120.000 lei şi dispunerea unor măsuri complementare importante”,  a transmis ANPC.

Alte nereguli constatate au fost: existent insectelor moarte sub tavile de expunere, existenta unor depuneri de praf pe ventilatoare, existent la vanzare a unor produse ambulate fara data deschiderii prezenta,  prezenta unor arsuri la congelare, utilizarea unor vitrine frigorifice cu rugina, comercializarea unor tipuri de muraturi in otet  iar pe eticheta nu era mentionat otetul.

„Relaţia Cora cu autorităţile este una constantă şi de dialog. Apreciem de fiecare dată observaţiile experţilor ANPC şi colaborăm pentru îmbunătăţirea activităţii. Îi asigurăm pe clienţi că am implementat toate măsurile de siguranţă sanitară şi alimentară în magazine, care sunt certificate Safeguard, astfel încât aceştia să aibă o experienţă plăcută şi sigură la cumpărături. Magazinele cora sunt deschise pentru toţi clienţii”,a spus reprezentantii Cora.

„Patru hipermarketuri Cora din Bucureşti au primit controale din partea ANPC în cursul dimineţii de astăzi. În urma controalelor au fost constatate o serie de situaţii pe care le rezolvăm în cel mai scurt timp. Cea mai mare parte dintre acestea au fost deja remediate până la această oră”, au declarat reprezentantii Cora.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns