image001
Stiri Lifestyle de ultima ora

Cadouri dulci pentru angajați și clienți – o idee specială și creativă

Orice zi este perfectă pentru a oferi un cadou. Indiferent dacă este vorba de un cadou special, cu semnificație sau este vorba de un mic cadou simbolic, cu siguranță vei reuși să aduci un zâmbet pe buzele persoanei căreia îl vei dărui. Atunci când vine vorba de cadouri pentru angajați sau clienți, cele mai întâlnite variante sunt cele personalizate, precum pixuri, agende, calendare, brelocuri, USB-uri sau baterii externe, cât și abonamentele la săli de fitness sau invitațiile la diferite evenimente. Totuși, un alt tip de cadou ce a câștigat destul de multe aprecieri în ultima perioadă sunt cadourile dulci. În acest sens, cele mai căutate sunt cadouri corporate din ciocolată. Iată câteva variante interesante de cadouri dulci din ciocolată:

image002

Ciocolata personalizată – o idee creativă

Cea mai bună variantă de cadou dulce este ciocolata personalizată, fiind un cadou simbolic și de efect. În această categorie intră pralinele, tablete de ciocolată și miniciocolățele. Acestea pot fi personalizate cu logo, text sau imagine și pot fi în varianta alb-negru, dar și color. Astfel, pe lângă faptul că este un cadou delicios, va arăta și bine și îi va surprinde pe angajați. În ceea ce privește sortimentele, există o gamă variată, printre care se numără ciocolata albă, cea cu lapte, ciocolata cu fructe confiate sau ciocolata cu diferite sortimente.

Citeste  Cum sa-ti cresti masa musculara in mod natural! Tips&tricks!

Tablete și bomboane de ciocolată cu ambalaje personalizate

O altă variantă de efect sunt bomboanele și tabletele de ciocolată de diferite sortimente cu ambalaje personalizate cu logo sau diferite mesaje. Acestea sunt ideale pentru a mulțumi pentru colaborare sau pentru a serba diferite zile și pot fi extrem de atractive, fiind vorba de ambalaje colorate, în forme interesante, ca de exemplu ban de ciocolată, puzzle sau felicitare. Și acest tip de cadou de ciocolată se regăsește în diferite sortimente, precum ciocolată de casă, ciocolată albă, ciocolată cu lapte, ciocolată amăruie, ciocolată cu mentă sau portocale, ciocolată cu rom, ciocolată cu cafea, ciocolată cu alune de pădure sau ciocolată cu nucă de cocos.

image003

Boluri cu minitablete – ideale pentru clienți

Dacă vrei să aduci un zâmbet pe buze clienților tăi, le poți oferi și lor un cadou dulce. Astfel, poți apela la pachete de ciocolată, precum bolurile cu minitablete, cu care îți poți întâmpina clienții. Acestea pot avea ambalaj personalizat cu logo-ul companiei, pentru un efect și mai interesant și se regăsesc în diferite sortimente, printre care se numără ciocolata cu lapte și aromă de portocale sau mentă.

Citeste  Sfaturi pentru o utilizare corecta a masinii de insurubat
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *