Copaci cu wi-fi gratuit si energie verde au fost montati in Bucuresti
Stiri Locale de ultima ora

Copaci cu wi-fi gratuit si energie verde au fost montati in Bucuresti

Cinci copaci cu wi-fi gratuit si energie verde au fost amplasati in zone central din Bucuresti. Acest proiect a fost dezvoltat de BAT Romania alaturi  de Primaria Sectorului 3 si Green Academy.

Fiecare copac solar este capabil sa ofere o sursa de energie verde capabila sa sustina incarcarea a saptezeci de dispozitive electronice zilnic.  Copacul solar pune la dispozitia vizitatorilor sau acces gratuity la Wi-fi dar si un colt de odihna si relaxare in cadrul unei plimbari prin Bucuresti.

Copaci cu wi-fi gratuit o noua tehnologie

„Copacii solari reprezintă un mod foarte inventiv de a folosi energia solară: un copac alimentat cu energie solară este un generator de energie verde, dar și un spațiu de relaxare și conexiune, atât în mediul online, cât și fizic. Sustenabilitatea este în centrul afacerii noastre și ne bucurăm să fim din nou alături de partenerii noștri cu soluții inovatoare și responsabile pentru mediu și pentru comunitate, în drumul nostru către un viitor mai bun”, a declarat Ileana Dumitru, Director juridic si relatii publice pentru Aria Europa centrala si de sud.

Citeste  Masca obligatorie in aer liber in alte doua judete

Dispozitivele sunt montate in Bucuresti in zona Pietei Unirii, zona Pietei Universitatii si zona parcului IOR.  Aceste mici gesturi vor ajuta foarte mult la protejarea mediului inconjurator si a comunitatii.

„Green Academy iși reafirmă sprijinul pentru proiectele verzi în comunitate. Odată cu amplasarea primilor copaci solari în centrul Capitalei, reușim să integrăm mai multe activități și tehnologii într-un format unic și inovator pentru București, concept care răspunde unor nevoi cotidiene importante pentru cetățeanul modern. Proiectul aduce Capitala mai aproape de standardele unui oraș inteligent și combină perfect utilul pentru cetățean cu estetica stradală. Rămânem un partener implicat și angajat pe termen lung pentru servicii publice de calitate în armonie cu o conduită ecologică și un stil de viață conștient de mediu.” a mai adaugat Ileana Dumitru.

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *