Targul de Craciun din Piata Constitutiei a fost deschis
Stiri Actuale de ultima ora

Targul de Craciun din Piata Constitutiei a fost deschis

Targul de Craciun organizat de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei se va deschide duminica incepand cu ora 10:00 si va putea fi vizitat pana pe data de 26 decembrie. Acesta este deschis publicului de luni pana vineri in intervalul orar 12:00 – 23:00 iar samabata si duminica in intervalul 10:00 – 23:00, intrarea este libera.

Targul de Craciun va avea mai multe zone tematice

“Atracţia Târgului, roata panoramică uriaşă, a fost deja montată, căsuţele pentru meşteri, artizani şi pentru bucătarii de mâncare tradiţională sunt frumos decorate cu crenguţe de brad, iar scena şi patinoarul sunt aproape gata. Căsuţele din turtă dulce, soldăţeii şi renii cu siguranţă îi vor încânta pe copii. Pentru cei mari, iubitori ai fotbalului, vom avea un ecran uriaş pe care vor fi transmise meciurile din Campionatul Mondial, interviuri la vestiare sau scene de culise care nu se văd la televizor”,a anuntat Nicusor Dan pe Facebook.

In zona de cumparaturi vor fi prezente peste 80 de casute de lemn, unde vei putea alege jucarii, suveniruri traditionale dar si cadouri de sezon. Vei gasi globuri din sticla pictate manual, ornamente pentru brad dar si produse din ceramica.

Citeste  Google Rusia a dat faliment

In zona de street food vizitatorii vor putea cumpara burgeri, carnati de gratar dar si dulciuri.

Zona parcului de distractii va suprinde orice copil, va exista un patinoar, o roata panoramica dar si calatorii amuzante in caruselul colorat.

Evenimentul va avea parte si de o zona special amenajata pentru microbisti unde vor putea viziona in perioada 20 noiembrie – 18 decembrie competitiile Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Bineinteles ca vor exista si colinde. Timp de patru weekenduri vizitatorii vor putea asculta live colinde dar si cantece traditionale si vor putea asista la spectacole cu datini de Craciun.  Pe data de 30 noiembrie vor fi pe scena mai multi artisti renumiti si iubiti iar momentul va fi marcat prin aprinderea lumintelor din bradul festiv.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns