Veste buna pentru Europa, masurile de carantina se vor relaxa
Stiri Actuale de ultima ora

Veste buna pentru Europa, masurile de carantina se vor relaxa

Europa incepe sa revina la viata dupa doua luni de carantina. Se vor redeschide magazinele si milioane de angajati isi vor relua locurile de munca.

Ce se petrece in Europa in aceasta luna?

Germania

Relaxarea in Germania a avut loc de pe 20 aprilie dar abia acum magazinele se pot redeschide.Germanii isi vor putea reintalni prietenii dar doar doua familii se pot vizita reciproc. Scolile au fost redeschise doar pentru elevii din ciclul primar si pentru cei care au examene programate.

Franta

In Franta relaxarea incepe de pe 11 mai. Parisul dar si parcurile, gradinitele, scolile gimnaziale si liceele vor ramane inchise.

Francezii vor putea circula pe o raza de 100 de kilometri in jurul localitatii de resedinta fara declaratie pe propria raspundere. Cresele si scolile primare se vor redeschide de pe 18 mai si este impusa o limita de 15 copii, in plus elevii trebuie sa poarte masca.

Magazinele si centrele de relaxare se vor redeschide dar mall-urile raman inchise. Cimitirele vor fi si ele deschise. Mai mult de atat in Franta sunt premise si adunarile de pana la 10 persoane. Cu toate astea varstnicii si persoanele vulnerabile nu au voie sa iasa din casa.

Irlanda

In Irlanda masurile de carantina se vor relaxa abia de pe 18 mai. Persoanele care muncesc in aer liber precum constructori sau gradinarii isi vor putea relua activitatea. Vizitele intre prieteni se pot relua de pe data de 8 iunie iar magazinele se vor redeschide din data de 29 iunie. La aceeasi data se vor deschide si cresele. Mall-urile se pare ca vor ramane inchise.

Nuntile si botezurile in Irlanda pot avea loc abia din data de 20 iulie. Bineinteles ca numarul de invitati va fi unul destul de redus. Acestea pot avea loc doar cu familia si cativa prieteni mai apropiati.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns