Stiri Actuale de ultima ora

Jocurile de noroc vor fi interzise in Bucuresti.

Consilierul Catalin Lucian Iliescu a declarat public ca jocurile de nororc vor fi interzise in Bucuresti. Bineinteles ca totul este inca doar la faza de propunere atat din partea consilierului Catalin Lucian Iliescu cat si a lui Forentin Pandele , primar in Voluntari.

Daca acest proiect va fi aprobat toate salile de jocuri inclusiv cazinourile de la parterul blocurilor vor trebui sa se mute fie la periferie fie intr-un cartier special de jocuri de noroc.

Totodata proiectul mai prevede interzicerea jocurilor de noroc la o distanta mai mica de 200 de metri de scoli, camine , biserici dar si alte institutii publice.

“Ne va costa probabil, peste niște ani, dacă nu luăm o măsură, cu mult mai mult ca astfel de dependenți de jocuri de noroc să poată să iasă din flagelul ăsta, în care fiecare a intrat inconștient, iar acuma nu mai poată să iasă din el” a transmis Catalin Lucian Iliescu.

In proiect se prevede cumpararea unui teren in care sa fie amplasate toate jocurile de noroc.

Citeste  Șmecher de București, și-a dus iubita cu mașina la KFC, pe zona pietonală, în Timișoara

„Un cartier al jocurilor de noroc în afara Bucureștiului sau într-o zonă din extremitatea lui (…) unde noi să construim sau să intrăm într-un parteneriat public-privat (…) unde noi să implementăm un astfel de proiect și să adunăm toate aceste săli de joc sau de păcănele”, a mai mentionat consilierul.

In schimb jucatorii si reprezentantii jocurilor de noroc cred ca acest proiect nu are nici o utilitate, din contra este mult mai benefic ca totul sa ramana asa cum a fost pana acum.

Sorin Constantinescu, expert in jocuri de noroc a transmis „Se încearcă o manipulare a opiniei publice, o distragere a atenției de la alte probleme mult mai grave. Din 93 sunt legalizate păcănelele, de aproape 30 de ani, și brusc, la interval de o săptămână, și domnul Pandele la Voluntari, și doamna Firea la București vor să mute păcănelele”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *