Stiri Actuale de ultima ora

Jocurile de noroc vor fi interzise in Bucuresti.

Consilierul Catalin Lucian Iliescu a declarat public ca jocurile de nororc vor fi interzise in Bucuresti. Bineinteles ca totul este inca doar la faza de propunere atat din partea consilierului Catalin Lucian Iliescu cat si a lui Forentin Pandele , primar in Voluntari.

Daca acest proiect va fi aprobat toate salile de jocuri inclusiv cazinourile de la parterul blocurilor vor trebui sa se mute fie la periferie fie intr-un cartier special de jocuri de noroc.

Totodata proiectul mai prevede interzicerea jocurilor de noroc la o distanta mai mica de 200 de metri de scoli, camine , biserici dar si alte institutii publice.

“Ne va costa probabil, peste niște ani, dacă nu luăm o măsură, cu mult mai mult ca astfel de dependenți de jocuri de noroc să poată să iasă din flagelul ăsta, în care fiecare a intrat inconștient, iar acuma nu mai poată să iasă din el” a transmis Catalin Lucian Iliescu.

In proiect se prevede cumpararea unui teren in care sa fie amplasate toate jocurile de noroc.

Citeste  Scadere drastica pe piata imobiliarelor

„Un cartier al jocurilor de noroc în afara Bucureștiului sau într-o zonă din extremitatea lui (…) unde noi să construim sau să intrăm într-un parteneriat public-privat (…) unde noi să implementăm un astfel de proiect și să adunăm toate aceste săli de joc sau de păcănele”, a mai mentionat consilierul.

In schimb jucatorii si reprezentantii jocurilor de noroc cred ca acest proiect nu are nici o utilitate, din contra este mult mai benefic ca totul sa ramana asa cum a fost pana acum.

Sorin Constantinescu, expert in jocuri de noroc a transmis „Se încearcă o manipulare a opiniei publice, o distragere a atenției de la alte probleme mult mai grave. Din 93 sunt legalizate păcănelele, de aproape 30 de ani, și brusc, la interval de o săptămână, și domnul Pandele la Voluntari, și doamna Firea la București vor să mute păcănelele”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *