Stiri Actuale de ultima ora

NEVERSEA – festivalul de la malul marii la care vor fi prezenti cei mai buni artisti.

In perioada 4 – 7 iulie la Constanta va avea loc NEVERSEA, festivalul de la malul marii la care sunt invitati numerosi artisti cunoscuti. Pe cele sapte scene amplasate pe plaja vor urca unii dintre cei mai buni artisti precum G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequenciesteve Angello, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx  dar si multi altii.
DJ Snake este un DJ cunoscut de origine franceza. Acesta este si producator si este cunoscut pentru piesele sale celebre precum “ Lean On” care a depasit 2,5 miliarde de vizualizari dar si “ Taki Taki “ care numara deja 1,2 miliarde de vizualizari.
Sean Paul este un artist cunoscut. Fanii abia asteapta sa ii asculte frumoasele piese “Give It Up To Me”, „Mad Love”, „She Doesn’t Mind”, „Get Busy”, „Press It Up”.

Steve Angelli este un DJ suedez care a lucrat cu numerosi artisti internationali printre care putem enumera David Guetta, Calvis Harris si Usher.

Ritmurile tribale vor fi combinate cu muzica trance si vor fi aduse de cei de la VINI VICI. KSHMR se intoarce pe plaja NEVERSEA dupa experienta de neuitat de anul trecut.

Pe scena vor aparea si reprezentantii muzicii electronice din Romania Arapu, Cap, Cezar, Dan Andrei, Kozo, Livio&Roby, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Sublee şi Suciu. Nume sonore din scena internationala de techno Boris Brejcha, Agents Of Time sau Dubfire.
Chinese Man feat. ASM & Youthstar, Deliquent Habbits, Dub Fx sau A Skillz ne vor trezi interesul pentru muzica hip-hop, drum si bass care vor promova totodata noile valuri de trap, grime si muzica bass.

Abonamentele la cea de-a treia editie Neversea se pot achizitiona la pretul de 499 lei plus taxe de pe neversea.com.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns