Stiri Actuale de ultima ora

Maidanezii romani, vedete la un spectacol canin din Anglia

Concursul a avut loc in orasul Blackpool, iar fondurile stranse sunt folosite in scopuri caritabile. Banii vor fi trimisi in Romania pentru a sustine adaposturile de caini fara stapan.

Potrivit The Blackpool Gazette, show-ul canin a fost organizat pentru strangerea de fonduri destinate adapostului de catei Arca lui Noe, din Cluj-Napoca.

Cainii participanti la concurs rataceau, candva, flamanzi si bolnavi pe strazile din Romania. Acum sunt intremati, veseli si au o viata fericita in Anglia. Concursul s-a desfasurat pe trei sectiuni: codita cea mai vesela, cel mai frumos caine varstnic si cel mai dragut pui.

Din doua in doua saptamani, “autocarul fericirii” transporta 40 de caini de la Arca lui Noe, din Romania, in Marea Britanie, unde patrupedele sunt oferite spre adoptie.

Amy Crook, coordonator din Blackpool, a anuntat ca la spectacol s-au strans 875 de lire sterline, potrivit The Blackpool Gazette, iar banii vor fi folositi pentru achitarea vizitelor la veterinarii care consulta cateii inainte de a porni spre Marea Britanie.

Citeste  Un val de canicula vine peste tara noastra

Romania, printre tarile UE cu cele mai multe animale abandonate

Bulgaria, Cipru, Grecia, Ungaria, Italia, Polonia, Portugalia, Romania si Spania sunt tarile Uniunii Europene cu cea mai mare rata de abandon a animalelor de companie. Se estimeaza ca, la nivelul UE, sunt aproape 100 de milioane de caini si pisici, atat corcituri, cat si rase pure, abandonati de stapani.

Miriam

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *