Stiri Actuale de ultima ora

Trotineta mijloc de transport in comun acum si in Romania.

Mijlocul de transport in comun din Timisoara a fost modernizat cu 25 de trotinete electrice. Acestea pot fi utilizate doar prin intermediul unei aplicatii are functioneaza doar de pe telefoanele cu Android.

Aplicatia TrotTM este cea care te va ajuta in aceasta privinta. Trebuie sa iti creezi un cont de utilizator, dupa care apesi butonul unlock. Dupa toate astea o sa ti se ceara sa scanezi codul qr de pe trotineta prin intrebarea „vrei să deblochezi trotineta”. Tu trebuie sa apesi “ DA”  astepti 3 secunde dupa care poti pleca cu trotineta.

Timisorenii se pot plimba cu trotinetele electrice timp de 30 minute dupa care vor trebui sa o lase la una dintre cele 3 statii care le sunt la dispozitie.

“Am gândit că cel mai potrivit este să începem cu funcţionarea şi a unui astfel de sistem în zona studenţească şi avem o staţie aici, în mijlocul Complexului Studenţesc, o altă staţie la Universitatea de Vest şi a treia la Universitatea Politehnica” a transmis Nicolae Robu, primarul Timisoarei.

Cei care vor dori sa se foloseasca de aceaste trotinete vor trebui sa indeplineasca cateva conditii: „Trebuie să deţină un card de călătorie din partea societăţii noastre şi să aibă descărcat pe telefon aplicaţia „ a mentionat Nicolae Bitea, directorul general.

Timisorenii au reactionat:

„Mi se pare o idee foarte bună. Păi, pe jos, fac 15-20 de minute, cu asta cred că o să fac până în 10 minute”.

„Pentru a mă deplasa dintr-un loc în altul pe distanţe scurte şi în limită de timp le voi folosi sper să fie şi întreţinute şi cine le foloseşte să aibă grijă, că la noi se cam deteriorează lucrurile”.

Aceste 25 de trotinete au fost achizitionate de la o fabrica din Craiova si au costat aproape 130 de mii de lei. Inca 100 de astfel de trotinete sunt asteptate sa ajunga la Timisoara.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns