Stiri Internationale de ultima ora

Ho, ho, ho ! In plina vara, Mos Craciunii s-au strans la congres

Credeati ca Mosii doar iarna au treaba si in restul anului someaza ? Ei bine, nu. Si vara sunt ocupati, cu pregatirile pentru urmatorul Craciun.

Ca in fiecare an, la Copenhaga are loc, zilele acestea, Congresul mondial al Mos Craciunilor. Au venit din toata lumea, inclusiv din Statele Unite si Japonia. In traditionalele lor costume rosii si cu nelipsitele barbi, insotiti de neveste, Mos Craciunii s-au intalnit la statuia Micii Sirene din capitala daneza. Congresul a inceput, intr-o atmosfera relaxata, cu un tur cu vaporasul. Apoi, Mosii s-au apucat de treaba, la congresul care are loc in parcul de distractii Bakken, la nord de Copenhaga. Au schimbat pareri despre ce cadouri sa aduca de Craciunul viitor, fiecare a povestit intamplari din coltul de lume de care e responsabil. Nou-venitii au primit sfaturi din partea Mosilor mai experimentati si au venit si ei cu idei legate de mai buna comunicare cu cei mici, in era retelelor de socializare.

Citeste  Reactia avuta de Vladimir Putin dupa ce talibanii au preluat controlul in Afagistan

Cum Craciunul si cadourile de sarbatorile de iarna nu tin cont de politica, a fost invitat si Ded Moroz, Mos Gerila, corespondentul rusesc al lui Mos Craciun. Ded Moroz si-a facut aparitia insotit de cativa reni, elfi si a adusa chiar un pom de Craciun.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *