Stiri Internationale de ultima ora

Haos la ultima conferinta de presa a lui Fauci

Doctorul Anthony Fauci, 81 de ani, artizanul masurilor anti-COVID, atat in perioada presedintiei lui Donald Trump, cat si in mandatul Joe Biden, s-a pensionat. Conferinta de presa de adio a avut loc intr-o atmosfera tensionata.

Totul a decurs bine pana ce cativa jurnalisti independenti i-au pus intrebari legate de originea covoronavirusului si de masurile controversate luate la inceputul pandemiei. In acel moment, a intervenit purtatoarea de cuvant a Casei Albe si a taiat microfonul. Apoi, a numit alti jurnalisti, de-ai casei, care sa puna intrebari.

Fauci iese la pensie dupa 54 de ani in serviciul medical public. Ultima functie a fost de director NIAID – Institutul National de Boli Alergice si infectioase.

Fauci isi incheie cariera cu un nou apel la vaccinare anti-COVID

Din sala de presa a Casei Albe, dr.Fauci –admirat de unii, detestat de altii – a lansat un nou apel privind vaccinarea anti-COVID. “Mesajul meu – poate ultimul de la aceasta tribuna – este : va rog, pentru propria siguranta, pentru siguranta familiei, vaccinati-va cu serul actualizat anti-COVID. Asa veti putea proteja familia, comunitatea” – a spus controversatul medic.

Citeste  Previziunile Kaspersky pentru 2021

O jurnalista de la Daily Caller l-a intrebat insistent pe Fauci ce a facut, concret, pentru a afla originile virusului. Moment in care i-a fost taiat microfonul. Apoi, un alt jurnalist a sarit sa-si sustina colega si l-a intrebat pe Fauci acelasi lucru. In zadar, si lui i-a fost taiat microfonul, iar purtatoarea de cuvant a Casei Albe i-a numit pe cei doi jurnalisti “lipsiti de respect”. In plus, ea a precizat ca nu va permite jurnalistilor care tipa sa puna intrebari. Uitand, desigur, ca in vremea presedintelui Trump, jurnalistii simpatizanti ai partidului Democrat (adica 90 la suta din corpul de presa de la Casa Alba) tipau la presedinte si puneau intrebari puternic politizate.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns