Stiri Lifestyle de ultima ora

Burberry a socat industria fashion cu “haina pentru spanzurat”.

Burberry a socat cu “ haina pentru spanzurat”. Casa de moda a avut parte de foarte multe critici in mediul online dupa ce a prezentat la Saptamana Modei la Londra un hanorac cu streang.

Burberry s-a scuzat pentru faptul ca au prezentat acest articol vestimentar si au recunoscut ca au gresit.

Modelul Liz Kennedy care a prezentat la Londra pentru Burberry s-a numarat printre critici “Sinuciderea nu este modă. Să nu uităm nici de oribila istorie a linşajului“.
Aceasta a mai declarat „Un brand mare precum Burberry, care este de obicei considerat comercial şi clasic, nu ar fi trebuit să treacă cu vederea o asemănare atât de evidentă. Simt că m-am întors în trecut, când  am avut o experienţă cu o sinucidere în familia mea”. Multi fani au aprobat-o si au felicitat-o pentru cele postate.  Seful companiei Burberry, Marco Gobbetti a reactionat „Cele scrise de Kennedy nu reflectă cine suntem ori valorile noastre“.

Gobbetti a mai declarat ca regreta scandalul creat „A fost o insensibilitate şi am făcut o greşeală. Vom reflecta asupra acestui caz, vom învăţa din el şi vom lua toate măsurile pentru a nu se repeta “.

Hanoracul a fost inclus in colectia dedicata tinerilor “ Tempest”  realizata de Riccardo Tisci.  Acesta la randul lui s-a scuzat public „Având în vedere că designul a fost inspirat de tema nautică, mi-am dat seama că a fost insensibil“.

Burberry este a treia companie de moda care este implicata in scandaluri de la inceputul acestui an. Celelalate doua companii au fost Gucci care la inceputul lunii februarie a retras de la vanzare un pulover din lana care acoperea parte de jos a fetei si care era decupat in zona gurii unde tesatura imita niste buze rosii. In ianuarie Prada a retras un accesoriu care se incadra in acelasi tipar.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns