Stiri Actuale de ultima ora

Suspectul de crima din Baia Mare a fost gasit. Ce este de facut?

 

Suspectul de crima din Baia Mare a fost identificat ieri de catre anchetatori. Barbatul in varsta de 41 de ani este o persoana fara adapost pe care il putea gasi in zona Garii din Baia Mare. Acesta a fost internat la Spitalul municipal Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii expertizei medico- legale psihiatrice.  Anchetatorii sustin ca pe data de 3 martie acesta a intrat intr-o locuinta inchiriata in care locuiau un baimarean si concubina lui.

Din pricina consumului de alcool intre cei trei s-a iscat un scadal iar suspectul i-a atatcat pe cei doi cu un cutit. Crima a fost descoperita de mama victimei deoarece era speriata ca fiul ei nu mai raspundea la telefon.

Florina Metes purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Maramures a declarat „În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracţiunii de omor calificat, prevăzută si pedepsită de art. 188 alin.1 şi art. 189 alin. 1, lit. f, Cod Penal, într-un imobil situat pe strada Gării din Baia Mare, aceasta dobândind calitatea de suspect în cauză, în cursul acestei zile. De asemenea, persoana şi-a manifestat acordul pentru internarea la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, sens în care a fost condus de către poliţişti spre unitatea medicală menţionată”
Pe data de 4 martie politistii din Baia Mare au fost sesizati in privinta altei crime care s-a petrecut in zona centrala a orasului. Doar ca in acest caz intamplarea a pornit de la un scandal conjugal. Un barbat a fost ucis de catre sotia sa.
Anchetatorii urmeaza sa revina cu noi informatii pe masura ce ancheta continua. Noi detalii vor iesi la suprafata in legatura cu crima comisa.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns