Restrictii in Bucuresti - programul mall-uri si teraselor va fi micsorat
Stiri Actuale de ultima ora

Restrictii in Bucuresti – programul mall-uri si teraselor va fi micsorat

Noi restrictii in Bucuresti vor fi puse in vigoare in capitala Romaniei. Mall-urile, supermarketurile si terasele vor avea parte de un program redus pana pe data de 11 aprilie.

    Ce implica aceasta masura luata in Bucuresti

„Potrivit celor mai recente informații venite de la Grupul de Comunicare Strategică, în București, rata de incidența înregistrată la 14 zile a ajuns la 6,37 cazuri la mia de locuitori. Pentru a proteja sănătatea cetățenilor din Sectorul 5 și nu numai, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca începând de mâine, 25 martie 2021 și până în 11 aprilie 2021 să se reducă programul agenților economici de pe raza sectorului”, s-a aratat intr-un comunicat al primariei.

In sectorul 5, mall-urile, supermarketurile, terasele, service-urile auto si spalatoriile vor avea un program de luni pana vineri cuprins in intervalul orar 07:00 si 19:00 iar sambata si duminica vor fi deschise in intervalul orar 07:00 – 15:00.

Farmaciile nu vor fi afectate de aceasta masura , de aceea farmaciile care functionau non-stop vor continua sa aiba acest program. Pietele de pe raza sectorului 5 vor avea un program de luni pana vineri in intervalul orar 07:00 – 17:00 si de sambata pana duminica in intervalul orar 07:00 – 15:00.

Locurile de joaca vor continua sa ramana deschise asa cum au functionat si pana in prezent, mai exact pana la ora 19:00.

„În privința cursurilor școlare, Primăria Sectorului 5 va asigura în continuare produsele necesare pentru limitarea răspândirii COVID-19, și anume: măști de protecție pentru elevi și profesori și dezinfectanți. Primăria nu poate dispune suspendarea cursurilor, acest lucru intrând în atribuțiile Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Poliția Locală a Sectorului 5 va efectua verificări pe raza sectorului pentru a se asigura că agenții economici respectă măsurile incluse în dispoziția emisă de Primarul Sectorului 5. Cei care nu vor duce la îndeplinire normele impuse prin această dispoziție vor avea autorizație de funcționare suspendată și vor fi sancționați conform legii”, se mai arata in acelasi comunicat.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns