Stiri Actuale de ultima ora

Buzz Aldrin, al doilea om care a pasit pe Luna, s-a insurat cu o romanca

Aldrin are 93 de ani, iar sotia lui, Anca Faur, 63. Cei doi sunt impreuna de mai multi ani.

Casatoria a avut loc exact in ziua in care legendarul astronaut american Buzz Aldrin, membru al misiunii Apollo 11 si al doilea om care a pasit pe Luna, a implinit 93 de ani.

Buzz Aldrin si Anca Faur, vicepresedinte executiv al Buzz Aldrin Ventures, s-au casatorit în cadrul unei ceremonii private, la Los Angeles. Pentru astronaut este cel de al patrulea mariaj. “La cea de-a 93-a aniversare, sunt fericit sa va anunt ca eu si iubita mea de multa vreme, dr. Anca Faur, ne-am casatorit. Ne-am casatorit intr-o mica ceremonie privata si suntem entuziasmati ca doi adolescenti care au fugit de acasa” –a scris Aldrin pe Twitter. El a postat si o fotografie, alaturi de mireasa lui.

Anca Faur e inginer chimist, titlu academic obtinut in 1996 la Universitatea din Pittsburgh. Inainte de a lucra la Buzz Aldrin Ventures, ea a fost angajata a companiilor din industria chimică Union Carbide si Johnson Matthey. Cel putin in fotografia de la nunta, ea nu isi arata varsta si pare mai tanara de 63 de ani.

Citeste  Accident aviatic pe aeroportul Băneasa

Buzz Aldrin este ultimul supravietuitor al misiunii Apollo 11, in timpul careia el si Neil Armstrong au devenit primii oameni care au pasit pe Luna, in istorica zi de 20 iulie 1969.

După ce a parasit Agentia Spatiala Americana  – NASA – in 1971, Buzz Aldrin a ramas un sustinator fervent al calatoriilor in spatiu.

Un crater de pe Luna, aflat langa locul unde a aterizat Apollo 11, ii poarta numele.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns