Stiri Actuale de ultima ora

Germania in stare de soc dupa o tragedie de nedescris

O mama si-a omorat cinci din cei sase copii, dupa care s-a aruncat in fata trenului. Tragedia a avut loc in orasul Solingen, de langa Koln.

Intr-un apartament au fost gasiti, fara viata, cinci copii. Anchetatorii afirma ca, in proportie de 99 la suta, micutii au fost omorati de propria mama. Femeia, in varsta de 27 de ani, s-a aruncat in fata trenului, dar a scapat cu viata. E in stare grava la spital.

Alertata de bunica copiilor, politia a gasit cadavrele celor cinci copii, cu varste cuprinse intre unu si opt ani, trei fete si doi baieti, in apartamentul tinerei aflat in oraşul Solingen, din landul Renania de Nord-Westfalia.

“In acest moment, banuim ca femeia e vinovata de moartea copiilor. Mama s-a aruncat in fata trenului la Duesseldorf si este ranita” – a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Solingen, Stefan Weiand.

Mama criminala mai avea un copil, un baiat de 11 ani. Cand a sunat la politie, bunica a anuntat ca femeia si-a omorat cinci copii si ar fi plecat, nu se stie unde, cu al saselea copil. Anchetatorii au precizat ca cel de al saselea copil este acum la bunici.

Citeste  Rezultatul guvernării PSD: Violatorii din Vaslui sunt liberi înainte de termen

Anchetatorii au povestit ca imaginile din apartament, cu cei cinci copii morti, ii vor urmari toata viata si au marturisit ca e pentru prima oara in cariera lor cand vad o asemenea nenorocire.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *