Laura Cosoi vorbeste despre utimele clipe din viata tatalui sau
Stiri de ultima ora Mondene

Laura Cosoi vorbeste despre utimele clipe din viata tatalui sau

Laura Cosoi a vorbit despre piederea tatalui sau. Acesta s-a stins din viata pe data de 26 noiembrie 2020 dupa ce se infectase cu noul coronavirus. Desi au trecut aproape trei luni de la moarte, Laura este inca devastata de pierderea parintelui.

In emisiunea “ La Maruta” de la Pro Tv, actrita a facut o serie de marturisiri despre experienta cumplita prin care a trecut.

   Iata ce a declarat Laura Cosoi

”Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Tata împlinise 70 de ani. Era puternic! Era diabetic, într-adevăr, de asta eu eram atunci într-o permanentă criză, eram însărcinată, eram stresată din cauza tatei. Se întâmpla pe la început, prin martie, cu covidul. M-am gândit că-i poate fi fatal. El nu avea prea multă grijă, ieșea din casă, se ducea la cumpărături… Era cu risc. Mă bușea plânsul după ce închideam telefonul, după o convorbire cu tatăl meu. Iar pe 17 noiembrie m-a sunat să-mi spună, mai în râs, că a ieșit pozitiv la test. Vorbeam atunci cu Andreea Raicu… El părea asimptomatic. Nu avea febră, nu avea dureri… Era un bărbat activ, sportiv, avea ore la școală cu echipa de baschet juniori. Era surâzător”, a dezvaluit Laura Cosoi.
Vedeta si-a continuat povestea cu lacrimi in ochi ”A fost foarte greu. Starea lui s-a degradat. Dimineața era bine, peste câteva ore nu mai era. L-am dus la București. Când ni s-a spus că trebuie să găsim un pat de ATI am avut un șoc. Nu mai putea să vobească. A stat o săptămână în spital… S-a stins! Am apucat să vorbesc cu el sâmbătă seara. Nu m-am gânsit ce se va întâmpla… S-a uitat la mine și mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis că o să vedem ce va fi. Atunci am simțit că…” a mai spus aceasta.
Tatal Laurei Cosoi, Marius Cosoi a fost antrenor de handball si bachet masculin si feminin.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns