Stiri Justitie de ultima ora

Cocaina ascunsa in rezervorul masinii

In rezervorul unei masini care vene din Germania au fost gasite 400 de grame de cocaina. 6 persoane au fost arestate. Captura de droguri a avut la Bucuresti.

Politistii antidrog si procurorii D.I.I.C.O.T. din Calarasi au descoperit 400 de grame de cocaina disimulate in rezervorul unei masini.  Autovehiculul venea din Germania. 6 persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri.  Flagrantul a fost realizat de politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Calarasi din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti si procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Calarasi.

Dupa descoperirea drogurilor ascunse in rezervor, oamenii legii au facut 5 perchizitii domiciliare in judetul Calarasi, la persoane banuite de trafic de droguri. In timpul perchezitiilor, au fost confiscate sumele de 44.250 de lei, 7.050 de euro, 300 de dolari, precum şi o doza de cocaina, mai multe telefoane mobile si cartele.

Politistii au depistat, in Bucuresti, 4 persoane, cu varste cuprinse intre 23 si 44 de ani, ce s-ar fi intors din Germania, cu doua autoturisme. In rezervorul unuia dintre ele au fost gasite doua recipiente din plastic de tip PET, de 0,5 litri, ce contineau aproximativ 400 de grame de cocaina.

Potrivit informaţiilor preliminare, anul acesta, 3 barbati, cu varste cuprinse intre 32 si 41 de ani, ar fi comercializat cocaina, direct sau prin intermediari. Drogurile au fost cumparate din Germania, in ultimele 5 zile si urmau sa ajunga la un grup de dealeri.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

One thought on “Cocaina ascunsa in rezervorul masinii

Lasă un răspuns