Stiri Justitie de ultima ora

Droguri in Ilfov si Dambovita, 25 de arestati

DIICOT Dambovita si politia anti-drog au facut nu mai putin de 11 perchezitii in judetele Ilfov si Dambovita, acasa la persoane banuite de trafic de droguri de risc si detinere de droguri in vederea consumului propriu.

Doua grupuri infractionale, formate din 9 persoane, sunt implicate in trafic de droguri de risc si detinere de droguri in vederea consumului propriu. Sursa de aprovizionare era o cultura clandestina de canabis, in zona localitatii Butimanu.

La cele 11 perchezitii au fost ridicate 106 plante ce faceau parte dintr-o cultura de canabis, 4 grindere, 2 cantare electronice, 9 telefoane mobile, suma de 4.500 de lei, mai multe seminte de canabis, obiecte cu urme de materie vegetala, precum si echipamente necesare cresterii si dezvoltării plantelor de canabis.

Cei 25 de arestati au fost adusi la sediul DIICOT Dambovita pentru audieri.

Acum cateva zile, un politist de la Serviciul Rutier al Politiei Judetene Arad a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc in forma agravanta. La el acasa a fost gasita o cultura de canabis.

Citeste  "Prefera virginele": victimele lui Bivolaru se confeseaza

Potrivit DIICOT, in intervalul aprilie – iunie 2020, inculpatul impreuna cu alte doua persoane au cultivat droguri de risc intr-un imobil situat pe raza municipiului Arad.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns