Stiri din Sport de ultima ora

10 jucatori de la Dinamo, pozitivi la coronavirus

La Dinamo fusesera depistate joia trecuta 6 cazuri in lot. Dupa 24 de ore, medicul Liviu Batineanu declara pentru site-ul oficial al clubului ca inca un jucator dinamovist a fost testat pozitiv COVID-19 si ca numarul celor infectati a ajuns la 7. Dupa alte 24 de ore, alti trei jucatori sunt confirmati pozitivi.

Infectatii depistati joi au dus la amanarea partidei restante cu Chindia Targoviste. Dinamovistii au reluat antrenamentele pe 15 mai, cand s-au relaxat masurile de izolare din Romania. Este a sasea testare la care au fost supusi, de atunci, jucatorii din Stefan Cel Mare.

Cu doar o zi inainte de anuntul referitor la cele 3 noi cazuri de jucatori cu COVID, pe site-ul oficial al Clubului era citat medicul Liviu Batineanu, care a precizat  ca “inca un jucator dinamovist a fost confirmat pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19. Dinamo Bucuresti a anuntat ieri dimineata Liga Profesionista de Fotbal – LPF – ca sase jucatori au fost confirmati pozitivi la a sasea testare efectuata in ultimele doua luni la echipa din Stefan Cel Mare, dupa reluarea antrenamentelor, pe 15 mai 2020”. Acum totalul este de 10 dinamovisti pozitivi la COVID.

Toti reprezentantii echipei Dinamo vor reface peste 5 zile testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii, pe perioada acestor zile fiind urmate masurile impuse de Directia de Sanatate Publica.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns