Mirel Radoi va implini 40 de ani - momentele cele mai spectaculoase ale selectionerului
Stiri din Sport de ultima ora

Mirel Radoi va implini 40 de ani – momentele cele mai spectaculoase ale selectionerului

Mirel Radoi va implini pe data de 22 martie varsta de 40 de ani.  Selectionerul Romaniei este unul dintre cele mai importante nume din fotbal din ultimii 20 de ani. Acesta a fost nascut la Drobeta Turnu Severin in 1981 si si-a facut debutul in fotbal in 1999.

  Ce spune Mirel Radoi despre transferul la Steaua

La inceputul carierei sale Mirel Radoi nu a stat prea mult la Extensiv Craiova deoarece Victor Piturca a pus ochii pe el.  Steaua a platit 110.000 de dolari pentru transfer. Fotbalistul a fost incantat la vremea aceea de transfer  “A fost un șoc pentru mine. Am fost deodată în același loc cu jucători precum Iulian Miu, Marius Baciu și Miodrag Belodedici, pe care îi vedeam doar la televizor. A fost ca un vis”.

Debutul sau a fost extraordinar si Mirel Radoi a castigat titlul de campion al Romaniei dupa primul sau sezon.

La varsta de doar 19 ani, Mirel Radoi a debutat la echipa nationala.“Fusesem la echipa națională de tineret doar trei selecții și speram și mă gândeam că voi continua acolo, să încercăm să abordăm o calificare. Chiar nu mă așteptam să fac pasul așa repede, totul s-a întâmplat într-un timp relativ scurt: cinci luni la Extensiv, apoi trecerea la Steaua, naționala de tineret, naționala mare”, a spus Radoi.

Citeste  Picioarele lui Ibrahimovici, tăiate cu fierăstrăul

La scurt timp Mirel Radoi a ajuns in atentia cluburilor mari din Europa. Jose Mourinho a venit la Bucuresti pentru a negocia transferul lui Mirel Radoi la Inter Milano “La început mă gândeam că de ce nu mă întreabă nimic de fotbal. Chiar așa? Omul ăsta a bătut drumul degeaba? După care, când am făcut pauză, Giovanni Becali mi-a zis: de asta e unul dintre cei mai buni din lume.

Zic: de ce? Zice: de asta, o să vezi. Adică el a început să discute despre fotbal după alte vreo 20 de întrebări. Adică: ce faci în timpul liber?, etc… Erau cu totul și cu totul altfel de întrebări. Și felul lui de a fi, un om deschis față de cum era prezentat. Sportiv, știa despre mine”, a mai spus Radoi.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *